NaslovnicaVijestiDA LI OVO ZNAČI DA JE SVE GOTOVO? Zvijezda Chelseaja se useljava...

DA LI OVO ZNAČI DA JE SVE GOTOVO? Zvijezda Chelseaja se useljava u staru kuću Cristiana Ronalda!

Da li ovo znači da je sve gotovo? Zvijezda Chelseaja se useljava u staru kuću Cristiana Ronalda! Od trenutnog napadača Chelseaja se od nekih igrača u Real Madridu očekuje da se useli u staru kuću Cristiana Ronalda u glavnom gradu Španjolske.

Da li ovo

Prema riječima Diario Gola, Belgijanac želi da pređe na Bernabeu, dok samo još Chelsea i Real trebaju da postignu dogovor oko transferne naknade.

Ostaje nam da vidimo da li se to može učiniti, ali za sada su igrači iz Madrida optimistični da će Hazard uskoro biti na putu prema klubu.

[su_bet365_100bonus]

I izvješće Diario Gola tvrdi da su igrači načuli da je Ronaldova kuća već prodana, tako da bi se Hazard mogao useliti u nju.

Za klubove je prilično standardno voditi igrače kada se presele u novu zemlju ili grad, a to često uključuje igrače koji žive u blizini, u tihim i skupim četvrtima, malo dalje od javnog oka.

To bi moglo značiti da Hazard završava uzimajući prebivalište gdje je Ronaldo nekoć bio, slijedeći prelazak portugalske zvijezde u Juventus ovog ljeta.

[su_bet365_koeficijenti]

27-godišnjak bi mogao biti idealna zamjena za bivšu zvijezdu Real Madrida, iako će se poput Gareth Balea također morati uklopiti u smislu golova, jer Hazard nikada nije bio gotovo jednako plodan poput Ronalda kada su golovi u pitanju.

Započeo je svoju profesionalnu karijeru u francuskom klubu Lilleu. Debitirao je u studenom 2007. godine i odigrao je preko 145 ligaških utakmica za Lille. U lipnju 2012. godine, Hazard je prešao iz Lillea u engleski Chelsea. Sa Plavima je osvojio Europsku ligu, Ligu kupa i Premier ligu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!