NaslovnicaVijestiDA LI OVO ZNAČI DA ZVIJEZDA ARSENALA ODLAZI? Uklonio Topnike sa profila...

DA LI OVO ZNAČI DA ZVIJEZDA ARSENALA ODLAZI? Uklonio Topnike sa profila na Instagramu – kineski klubovi mu nude 300.000 funti tjedno!

Arsenal je u krizi nakon prošlotjednog poraza od 4-1 protiv Chelseaja u finalu Europske lige.

ZVIJEZDA ARSENALA ODLAZI

Poraz je značio da propuštaju Ligu prvaka sljedeće sezone, što bi moglo imati štetan utjecaj na njihov ljetni prijelazni rok.

Igrači svjetske klase bit će puno manje u iskušenju da se pridruže Topnicima i da je Unai Emery ionako imao samo 45 milijuna funti.

U ovo doba dana i 45 milijuna funti vas ne može odvesti nigdje na transfer tržištu, pogotovo kada se ne borite u Ligi prvaka, tako da Emery ima ogroman posao u svojim rukama.

Prodaja igrača je nužna za generiranje sredstava. Shkodran Mustafi, Laurent Koscielny, Nacho Monreal, Henrikh Mkhitaryan, Mesut Ozil i Grani Xhaka su igrači koji bi trebali napustiti klub.

Portugal – Švicarska: Završnica Lige nacija

Emeryju treba barem 100 milijuna funti kako bi poboljašo Arsenal, a to se ostvarilo unovčavanjem šest spomenutih imena.

Jedna velika odluka koju potencijalno mora donijeti je prodaja jednog od napadača Alexandre Lacazettea i Pierre-Emerick Aubameyanga.

Nema mnogo klubova u Premier ligi koji imaju liksuz da imaju dva napadača svjetske klase, pa se pretpostavljalo da bi Arsenal trebao prodati jednog od svojih napadača kako bi ojačao sastav u nekim drugim područjima.

Lacazette – koji bi mogao donijeti 80 milijuna funti – je prijavljena meta za Barcelonu, dok su brojni kineski klubovi ponudili platu od 300.000 funti za Aubameyanga po tjednu.

Navijači Arsenala ne žele izgubiti niti jednog igrača, ali su dobili razlog za zabrinutost nakon što su primijetili da je Aubameyang uklonio Arsenala sa njegove profilne slike na Instagramu.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU

Aubameyang je dovoljno dobar da igra u Ligi prvaka, a Arsenal mu to ne može dati, pa bi možda mogao biti u iskušenju zbog bogatstva kineske Super lige. Ništa nije sigurno kada je riječ o Arsenalu.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!