NaslovnicaVijestiDa li Sarri gubi autoritet u svlačionici?! Ova izjava nakon meča sa...

Da li Sarri gubi autoritet u svlačionici?! Ova izjava nakon meča sa Arsenalom to potvrđuje!

Trener Chelseaja Maurizio Sarri, nakon poraza od Arsenala, napao je svoje igrače, te je tako možda i potvrdio da u svlačionici više nema toliki autoritet kakav je imao na početku sezone.

MAURIZIO SARRI SPREMIO

Chelsea je izgubio 0:2 u londonskom derbiju protiv Arsenala, koji je, unatoč tek 36% posjedu lopte, pokazao mnogo više i potpuno izolirao igrače Chelseaja od bilo kakvih prijetnji u napadu. Poraz je potvrdio veliki pad forme nogometaša Chelseaja a u pitanje je čak i doveden ostanak Sarrija na klupi koji je nakon meča dao do znanja da u klubu mnogo toga ne štima.

ZVANIČNO: Cardiff oborio klupski transfer rekord i potpisao senzaciju iz Francuske!

“Izuzetno sam bijesan, ovaj poraz je samo posljedica našeg mentaliteta i ništa drugo. Igrali smo protiv tima koji je bio odlučniji i ne mogu to prihvatiti”, rekao je Sarri, koji je govorio na talijanskom zbog veoma zategnute atmosfere na tiskovnoj konferenciji.

“Čini se kao da imam grupu igrača koje je vrlo teško motivirati”, rekao je Talijan i brzo otkrio srž problema tima, koji je igrao ispod svojih mogućnosti i u posljednjoj sezoni njegova prethodnika, Antonio Contea.

“Kada gledate meč ​​u kojoj je protivnik odlučniji onda nema smisla govoriti o taktici. S tehničke točke gledišta, oni su prilično slični našem timu, ali postojala je ogromna razlika u pristupu. Taktika nije važna u ovom slučaju. Arsenal je vrlo motivirana ekipa “, rekao je Sarri, koji je vjerojatno jedva čeka dolazak Gonzala Higuaina, čiji je transfer iz Milana pred realizacijom.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!