NaslovnicaVijestiDa li ste imali nekog od igrača u timu? Ovo je najbolja...

Da li ste imali nekog od igrača u timu? Ovo je najbolja “Fantasy” ekipa za Premier ligu u minuloj sezoni!

Još jedna fantastična sezone Premier lige je završena, a Manchester City je u zadnjem kolu osigurao titulu prvaka ispred još jedne fantastične ekipe, Liverpoola.

Aubameyang oborio

Osim praćenja utakmica, jedna stvar koju je igralo i pratilo više od šest milijuna ljudi ove sezone je službena “fantasy” liga Premier lige. Igrači širom svijeta su igrali ovu simulaciju u kojoj su sastavljali svoju ekipu i takmičili se sa ostalim igračima.

Griezmann napušta Atletico da bi prešao u Barcu: Mišljenje Messija i društva o tom transferu je šokiralo Kataloniju!

U Fantasy Premier ligi (FPL) igrači odaberu momčad od 15 igrača, svi igrači imaju isti budžet za kupovinu igrača i dobivaju iste bodove prema stvarnim izvedbama igrača koje imaju u ekipi.

Dakle, koje bi se zvijezde našle u ekipi ako bismo napravili odabir najboljih 11 temeljen na najvećem broju bodova sakupljenih za svaku poziciju tijekom minule sezone?

3-4-3 je tradicionalno bila najčešća formacija u igri, a engleski igrači najviše forsiraju klasičnu 4-4-2, ali mi smo koristili formaciju 4-3-3 koju su koristili i pri odabriu PFA tima sezone.

Ovo je ekipa koja, odnosno ovo su igrači koji na određenim pozicijama imaju naviše bodova u ovoj igrici.

Za uspordebu, ispod je slike zvanično najbolje ekipe u prošloj sezoni. Pet igrača se nalaze u jednom i drugom timu, svih pet igrača dolazi iz Citya i Liverpoola.

 

Najnovije vijesti

Ronaldinho: Napustit ću Brazil, neću gledati niti jednu utakmicu

0
Ronaldinho je izrazio svoje nezadovoljstvo stanjem u brazilskoj reprezentaciji pred nadolazeću Copa Americu. Brazilci će 25. lipnja igrati protiv Kostarike, a u istoj skupini...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!