NaslovnicaVijestiDa li ste znali: Zašto Ronaldo uplaćuje Georgini 100.000 eura mjesečno?

Da li ste znali: Zašto Ronaldo uplaćuje Georgini 100.000 eura mjesečno?

Jedan od najboljih igrača u povijesti nogometa, Cristiano Ronaldo, te njegova izabranica Georgina Rodriguez su sigurno jedan od najpoznatiji parova u svijetu u ovom trenutku.

Zašto Ronaldo uplaćuje

Oni su već par godina u vezi u kojoj imaju i zajedničku kćerku Alanu Martinu, dok su tu još troje djece koje je Ronaldo dobio sa surogat majkom.

Georgina Rodriguez je svoj život posvetila Ronaldu i njihovoj djeci, međutim, naravno, ona i dalje živi na visokoj nozi. Ona zarađuje i preko Instagrama, a po jednoj objavi zaradi navodno oko 8.000 eura.

Međutim, Cristiano Ronaldo svoju ljepšu polovinu ne bi naravno ostavio bez novca, te joj svakog mjeseca na račun uplati 100.000 eura kako bi mogla da nastavi živjeti na visokoj nozi.

To je sigurno za Ronalda sića, s obzirom da on godišnje zaradi 30 milijuna eura u Juventusu.

Ronaldova ljepša polovina je nekada radila u butiku za mizernu dnevnicu od 15 funti, međutim, upoznavanje Ronalda je zaista dosta toga promijenilo u finansijskom smislu.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!