Da li su Kovaču odbrojani sati? Nijemci otkrivaju šta se DEŠAVALO u SVLAČIONICI kluba nakon novog neuspjeha!

Niki Kovaču, još uvijek aktualnom treneru Bayerna ovih dana zasigurno nije lako. Pored silnih problema sa kojim se susreće, kao šlag na tortu došao je remi na domaćem terenu protiv možda najslabije ekipe u ligi Fortune i to nakon vodstva od dva gola prednosti.

Što se događa u Münchenu? Bayern je u krizi, iza njih je treća uzastopna utakmica bez pobjede. Nogometaši Nika Kovača osvojili su samo dva boda u zadnja tri kola a sve više kritika stiže na račun hrvatskog trenera.

NEVJEROVATAN PODATAK: Ključni igrač Barcelone u ovoj sezoni je Ousmane Dembele a ovo je PODATAK koji to potvrđuje

Kako je objavljeno u njemačkoj štampi, nakon remija protiv pretposljednje ekipe u ligi gdje su prokockali dva boda prednosti u svlačionici je bilo vrlo vruće. Tamo je nogometaše i trenera posjetilo vodstvo kluba, a svrha posjeta bila je vrlo jasna. Igračima su poslali poruku da tako dalje ne ide, piše Bild.Javno je istupilo i nekoliko nogometaša koji nisu zadovoljni s trenerom a Uli Hoeness je rekao da će odlučiti o sudbini hrvatskog trenera zajedno s njima.

U sljedećih nekoliko dana sve će biti poznatije, a jasno je da su dani Nike Kovača na klupi Bayerna vjerovatno odbrojani.