NaslovnicaVijestiNEVJEROVATAN PODATAK: Ključni igrač Barcelone u ovoj sezoni je Ousmane Dembele a...

NEVJEROVATAN PODATAK: Ključni igrač Barcelone u ovoj sezoni je Ousmane Dembele a ovo je PODATAK koji to potvrđuje

Ousmane Dembélé u zadnje vrijeme česta je meta kritika zbog loše igre i neodgovoronosti ali analitičari su došli do podatka koji dokazuje suprotno. Prema tom podatku Dembele je jedan od ključnih nogometaša Barce u ovoj sezoni.

Mladi francuski napadač Ousmane Dembele teško se nosi sa činjenicom da je doveden za astronomski iznos koji također zahtijeva i astronomska očekivanja od ovo mladića, ali ipak 21-godišnji nogometaš ima na svojoj strani argument koji se teško može zanemariti. Niti jedan igrač u španjolskom prvenstvu svojim golom nije donio više bodova svojoj ekipi od Dembelea, čak sedam.

PEREZ KONAČNO ODLUČIO: Stiže zamjena za Cristiana Ronalda u januaru, i to za 150 miliona eura!

Golovi Dembelea su donijeli bodove Barceloni protiv Valladolida, Rayo Vallecana i Real Sociedada a ključnu ulogu odigrao je jučer na stadionu Wanda Metropolitano, gdje je u posljednjoj minuti utakmice, savladao Jana Oblaka i Barceloni osigurao bod protiv Atletica. Bez njegovih golova Barca bi imala manje bodova i od Reala koji je na petoj poziciji.

Dembélé se tako istovremenopobrinuo za nastavak niza Barcelone, koja je uz Juventus i Paris Saint Germain  jedina ekipa iz najjačih liga u Europi, koja je na svakoj službenoj utakmici ove sezone postigla barem jedan gol.

Ousmane Dembele je od dolaska u Barcelonu iz Dortmunda odigrao ukupno 39 utakmica i postigao 11 golova.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!