NaslovnicaVijestiDaily Star: Florentino Perez prodaje veznjaka da bi doveo napadača

Daily Star: Florentino Perez prodaje veznjaka da bi doveo napadača

Florentino Perez prodaje veznjaka da bi doveo napadača. Čelnici Real Madrida su rekli Manchester Unitedu da potpiše Toni Kroosa kako bi mogli finansirati dovođenje zvijezde PSG-a Edisona Cavanija. Prema pisanju francuskog A Bola, španski giganti su spremni prodati pobjednika Svjetskog prvenstva u Manchester united za nešto oko 40 miliona funti.

Florentino Perez prodaje veznjaka da bi doveo napadača

Predsjednik Real Madrida, Florentino Perezu je potrebno da podigne novac kako bi potpisao Cavanija i vjeruje da bi prodaja Kroosa za tu cijenu bilo najpovoljnija opcija.

Zinedine Zidane se susreo sa zabranom transfera u naredna dva prelazna roka, ali još uvijek im ništa nije odogovreno na žalbu koju su poslali na sankcije FIFA-e.

Reala će ova kazna ostaviti osakaćene u napadu i žele da dovedu Cavanija u svoje redove što prije moguće.

Kroos bi bio i više nego dobrodošao u Van Gaalov Manchester United, koji očajnički treba dodati kreativnost u svoj tim na sredini terena.

26-godišnjak se u La Ligi pojavio 17 puta i ove sezone ima šest asistencija u svoje ime.

Urugvajac Cavani je navodno nesretan u PSG-u, a očekuje se da će napustiti klub u bliskoj budućnosti.

Kroos je rođen u Greifswaldu te je igrao u omladinskom sastavu kluba Greifswalder SV. Kasnije je transferiran u mladu momčad Hanse Rostock dok je sezonu 2006./07. proveo igrajući za juniore Bayerna.

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

U seniorima Bayern Münchena igrač je debitirao 26. rujna 2007. u visokoj 5:0 pobjedi protiv Energie Cottbusa. Na njoj se Toni Kroos istaknuo s dvije asistencije Miroslavu Kloseu u svega 18 minuta igre. Tu je i gostujući susret protiv Crvene Zvezde u Europskoj ligi.

Tada je igrač ušao u igru u 81. minuti te je u posljednjem napadu gostiju asistirao Kloseu za gol i Bayernovu pobjedu.

Bavarski klub je Kroosa u siječnju 2009. dao na posudbu Bayer Leverkusenu. Svoj prvi bundesligaški gol za novi klub, Kroos je ostvario 18. travnja 2009. protiv Wolfsburga gdje je Bayer poražen s 2:1. 19. prosinca 2009. igrač je za klub zabio dva gola u 3:2 pobjedi protiv Borussije Mönchengladbach.

Zbog dobrih igara, njemački sportski magazin Kicker je proglasio Kroosa igračem mjeseca (prosinac 2009.). Također, Bayern je odlučio zadržati Kroosa u vlastitim redovima te ga je 2010. vratio s posudbe te produljio s njime ugovor do 2012.

Završetkom Svjetskog prvenstva 2010. Toni Kroos se vraća u Bayern München nakon godine i pol na posudbi u Leverkusenu. Igrač je prvi prvenstveni gol za klub zabio 29. listopada 2010. protiv Freiburga u visokoj 4:1 pobjedi.

Za madridski Real, Kroos je potpisao 17. srpnja 2014. ugovor na šest godina dok je iznos transfera ostao nepoznat.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!