NaslovnicaVijestiIako daleko od prepoznatljive forme, Ronaldo na pragu da obori još jedan...

Iako daleko od prepoznatljive forme, Ronaldo na pragu da obori još jedan rekord!

Iako najblaže rečeno ne blista u ovoj sezoni, zvijezda Real Madrida, Cristiano Ronaldo, na pragu je da obori još jedan rekord!

još jedan rekord

Naime, radi se o broju postignutih kolova u Ligi prvaka u jednoj kalendarskoj godini. U 2017. Cristiano Ronaldo je u prethodnih 11 mjeseci postigao 16 pogodaka.

[su_no1forfootball]

Portugalcu su preostale dvije utakmice da sruši svoj sopstveni rekord iz 2015, a prvu sledeću priliku će imati sutra protiv ciparskog APOEL-a, te priliku za “popravni” u poslednjem kolu protiv Borussije iz Dortmunda.

U La Ligi mu ne cvjetaju ruže, pošto se tek jednom upisao u listu strijelaca u osam nastupa, ali zato je u 4 utakmice u najelitinijem europskom klupskom natjecanju čak 6 puta tresao mrežu (po dva gola protiv APOEL-a i Dortmunda, te dva u susretima sa Tottenhamom)

LIGA PRVAKA: Tko se kvalificirao i kome što treba u pretposljednjem kolu

Ovo su svi suci SP 2018. u Rusiji! Europski sudac “pao” zbog spornog penala!

Transfer glasine: City dovodi vrunsko pojačanje u odbrani, Tottenham dovodi defanzivca Uniteda, Richarlison na meti velikih klubova

Trenutno je vodeći golgeter Lige prvaka sa 6 golova, sa sa golom manje slijedi ga Tottenhamov Harry Kane.

U sezoni 2013/14, Ronaldo je postavio rekord postigavši najviše golova u jednoj sezoni Lige prvaka (ukupno 17).

Međutim, s druge strane, nema sreće u španjolskoj La Ligi, gdje je ukupno uputio čak 55 udaraca, ali samo jednom je pronašao put do mreže! 1.82% uspješnosti, što je procenat kojeg bi se postidjeli i mnogo skromniji napadači.

Real Madrid je za vikend remizirao u gradskom derbiju protiv Atletica (0:0) na Wanda Metropolitanu, povećavši zaostatak za Barcelonom na čak 10 bodova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!