NaslovnicaVijestiLIGA PRVAKA: Tko se kvalificirao i kome što treba u pretposljednjem kolu

LIGA PRVAKA: Tko se kvalificirao i kome što treba u pretposljednjem kolu

Sredinom tjedna nas očekuje peto kolo grupne faze Lige prvaka. Očekuju nas neke velike utakmice, kao što je ona u Dortmundu u utorak ili ona u Torinu u srijedu. Neke ekipe su se već kvalificirale, a neke još uvijek trebaju par bodova kako bi to uspjele.

Liga prvaka najava petog kola

Koje ekipe su se kvalificirale do sada?

Bayern München, Manchester City, Paris Saint-Germain, Tottenham Hotspur

Koje ekipe imaju šansu da se kvalificiraju u petom kolu?

Barcelona, Basel, Beşiktaş, Chelsea, Juventus, Liverpool, Manchester United, Porto, Real Madrid, Roma, Sevilla, Shakhtar Donetsk

[su_watch_live_football]

Skupina A

Manchester United se može kvalificirati kao pobjednik skupine sa remijem. Njihova kvalifikacija će biti potvrđena ukoliko CSKA ne pobijedi.

Basel će proći dalje ukoliko pobijede, a CSKA izgubi zbog boljeg međusobnog omjera.

Benfica mora pobijediti i nadati se da će Basel izgubiti, kako bi ostali u konkurenciji za prva dva mjesta. Ukoliko ne pobijede završit će na četvrtom mjestu.

Skupina B

PSG je već prošao i prvo mjesto će zapečatiti ukoliko oni pobijede, a Bayern ne. Ili ako PSG remizira i Bayern izgubi.

Bayern je prošao dalje.

[su_live_koeficijenti]

Celtic ne može završiti u prva dva mjesta, ali može se boriti za treću poziciju koja vodi u Europsku ligu i ukoliko pobijede, a Anderlecht ne, zabilježit će to treće mjesto. Dok još postoji opcija, ako Celtic remizira, a Anderlecht izgubi, tim iz Škotske će završiti na trećoj poziciji.

Anderlecht ne može završiti u prva dva mjesta.

Skupina C

Roma prolazi dalje sa remijem. Oni mogu osvojiti prvo mjesto sa pobjedom, ukoliko Chelsea ne pobijedi.

Chelsea će proći dalje sa pobjedom, ili remijem ako Atletico ne pobijedi.

Atletico će ostati u konkurenciji sa pobjedom, ili remijem ako Chelsea izgubi. Treće mjesto će zapečatiti ako pobijede, a Qarabag izgubi.

Qarabag mora pobijediti kako bi ostao u konkurenciji za prva dva mjesta. Oni će završiti na četvrtom mjestu ako izgube protiv Chelseaja, a Atletico pobijedi.

Skupina D

Barcelona će proći dalje kao pobjednik skupine ukoliko odigra neriješeno. Oni će se kvalificirati iako izgube, ali Sporting ne bi smio pobijediti.

Juventus će proći dalje ako izbjegnu poraz i Sporting ne ostvari pobjedu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Sporting će ostati u konkurenciji ako pobijede, ali neće uspjeti da ostanu u konkurenciji za prva dva mjesta ukoliko izgube utakmicu, ili ako remiziraju, a Juventus ne izgubi. Remi bi im donio barem to treće mjesto.

Olympiacos mora pobijediti i nadati se da će Juventus izgubiti kako bi ostali u konkurenciji za prva dva mjesta. Ako Olympiacos ne pobijedi završit će na četvrtoj poziciji.

Skupina E

Liverpool ima šansu da se kvalificira sa pobjedom, a ukoliko Spartak izgubi, Redsima bi odgovarao i remi.

Sevilla će se kvalificirati ako ostvari pobjedu.

Spartak ne može biti eliminiran bez obzira na njihov rezultat, a remi će im osigurati to treće mjesto koje vodi u Europsku ligu.

Maribor mora pobijediti i nadati se da će Sevilla izgubiti kako bi ostali u konkurenciji za prva dva mjesta. Završit će na četvrtom mjestu ukoliko izgube utakmicu.

Skupina F

Manchester City je kao što smo već i naveli prošao dalje i potvrdit će to prvo mjesto sa pobjedom, ako Shakhtar ne pobijedi. Ili ako City remizira, a Shakhtar izgubi.

Shakhtar će proći dalje ako izbjegnu poraz ili izgube, ali moraju imati bolji međusobni omjer protiv Napolija.

[su_no1forfootball]

Napoli mora pobijediti sa bilo kojim rezultatom kako bi se poravnali sa Shakhtarom u međusobnim omjerima. Potvrdit će treće mjesto ukoliko budu imali više bodova od Feyenoorda.

Feyenoord više nije u konkurenciji za prva dva mjesta i ukoliko remiziraju ili Napoli pobijedi, potvrdit će to četvrto mjesto. Ili ako Feyenoord izgubi, a Napoli izbjegne poraz.

Skupina G

Besiktas prolazi dalje sa remijem. Iako izgube, oni će proći dalje ako Leipzig ne pobijedi.

Porto će proći dalje ako pobijede, a Leipzig ne.

Leipzig će biti van konkurencije za prva dva mjesta ako ne ostvare pobjedu ili Porto pobijedi.

Monaco mora pobijediti i nadati se da Porto to ne uradi kako bi ostali u konkurenciji za prva dva mjesta. Ako izgube potvrdit će svoje četvrto mjesto.

Skupina H

Tottenham je prošao dalje i oni će potvrditi svoje prvo mjesto sa pobjedom ili ako Real izgubi ili remizira, što su male šanse da će se desiti, no ukoliko budu imali isto bodova Tottenham će izaći kao pobjednik zbog boljeg međusobnog omjera.

[su_bonus]

Real Madrid će se kvalificirati sa pobjedom, ili ako remiziraju, a Dortmund ne pobijedi.

Dortmund mora pobijediti i nadati se da Real to ne uradi protiv APOEL-a, kako bi ostali u konkurenciji za prva dva mjesta.

APOEL mora pobijediti kako bi ostao u konkurenciji za prva dva mjesta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!