NaslovnicaVijestiDalić komentirao Rebićevo mijenjanje kopački i Gvardiolovo pijenje vode

Dalić komentirao Rebićevo mijenjanje kopački i Gvardiolovo pijenje vode

Hrvatska je u ludoj utakmici izgubila od Španjolske u produžecima 5:3. Šteta, jer nakon 3:3 i prilike Kramarića na početku prvog produžetka lako je moglo biti i drugačije.

Izbornik Zlatko Dalić komentirao je ispadanje Hrvatske s Eura. “Kad pogledamo cijelu utakmicu, nismo sretni. Na 3:3 nam se dogodio kiks, tužan sam, žao mi je svih koji su nas podržavali i dečkiju koji su dali sve od sebe. Nismo prošli dalje, ali mogu biti sretan i ponosan onime što smo pokazali. Mi u 38. minuti mijenjamo kopačke i pijemo vodu, protivnik nas kazni. Očito moramo odrastati još. Ovo nije utakmice protiv Škotske, nego protiv momčadi koja kažnjava svaki kiks. Nismo dovoljno trčali u prvom dijelu, ne možeš protiv ovakvog protivnika hodati po terenu.”

“Mislav Oršić je unio živost u našu momčad, donio je dosta dobrih stvari. Dobro je reagirao, donio je inicijativu, centaršut, dobro je odigrao”, rekao je Dalić.

“Zašto Oršić nije više igrao na Euru? Pa bio je Ivan Perišić.”

“Zakasnio sam s Vrsaljkom, kad smo krenuli u nastavak, bili smo dobri i zakasnili smo jer su nas ponijele dvije šanse koje smo imali. To su greške koje se kažnjavaju.”

“Tužan sam zbog navijača, tužan sam zbog igrača koji su dali sve od sebe. Igrali smo protiv velike momčadi. Napravili smo pogreške kod golova i nismo uspjeli sačuvati energiju kod 3:3”, rekao je.

“Načinili smo dvije, tri pogreške kod golova. Španjolci su iskoristili svaku našu neopreznost, no vratili smo se iz zaostatka 1:3. Presudio je naš promašaj kod rezultata 3:3”.

“Igrali smo dobro. Napravili smo sve što smo mogli, vratili se na 3:3, imali još prilika, ali nismo uspjeli pobijediti. Naš je cilj bio ući u drugi krug i to smo uspjeli, ali naletjeli smo na vrlo snažnu momčad Španjolske.”

“Nama bi velik gubitak bio i izostanak jednog ključnog igrača, a nedostajala su nam dvojica – Lovren i Perišić. Dali smo sve od sebe da izborimo velik rezultat i bili smo blizu”.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!