NaslovnicaVijestiDalić: "Ovo nije bila nikakva igra, dobro smo i prošli"

Dalić: “Ovo nije bila nikakva igra, dobro smo i prošli”

Hrvatska je pretrpjela ubjedljiv poraz u Portugalu (4:1) na startu Lige nacija, a koji je mogao da bude i mnogo teži, pošto su domaći u potpunosti nadigrali Vatrene, stvorivši veliki broj prilika za gol. Izbornik Hrvatske Zlatko Dalić bio je surovo iskren u izjavi nakon utakmice, bez dlake na jeziku.

“Bili smo jako loši – bez energije, bez duela, nismo trčali. Dobro je prošlo na kraju. Ovo nije bila nikakva igra. Ovaj poraz će nas zaboljeti jer nije lako izgubiti ovakvu utakmicu na ovakav način.”

“Željeli smo da stanemo u čvrsti blok, ali nije bilo energije ni agresivnosti. Gubili smo lopte i puštali smo im kontre. U prekidima smo bili užasni, ali što je tu je, idemo dalje”, rekao je Zlatko Dalić nakon poraza u Portu i dodao:

“Cijela ekipa je podbacila, ne želim o pojedincima. Prije utakmice sam se plašio ovoga jer sam znao da smo van forme, ali znam da nije lako… Moramo za tri dana da se vratimo u igru, biće teško protiv Francuza, ali moramo. Nema nam druge. Tu smo sad gdje jesmo”.

Hrvatska u utorak gostuje Francuskoj na Saint-Denisu, u “reprizi” finala Svjetskog prvenstva 2018. u Rusiji, gdje je Francuska slavila rezultatom 4:2.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!