NaslovnicaVijestiDalić objavio konačan popis Hrvatske za Europsko prvenstvo

Dalić objavio konačan popis Hrvatske za Europsko prvenstvo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić objavio je konačni popis od 26 igrača koji će sudjelovati na predstojećem Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Dalić je na početku priprema za Euro imao prošireni popis s igračima koji su dobili i pretpozive, a sada ga je skratio na konačnih 26 igrača koji idu u borbu. Od značajnih promjena, važno je istaknuti da se veznjak Torina Nikola Vlašić uspio oporaviti i “ušao” je na popis u posljednji trenutak.

Vratari: Dominik Livaković (Fenerbahče), Ivica Ivušić (Pafos), Nediljko Labrović (Rijeka).

Obrana: Josip Juranović (Union Berlin), Josip Stanišić (Bayer Leverkusen), Martin Erlić (Sassuolo), Josip Šutalo (Ajax), Domagoj Vida (AEK), Marin Pongračić (Lecce), Joško Gvardiol (Manchester City), Borna Sosa (Ajax).

Vezni red: Luka Modrić (Real Madrid), Marcelo Brozović (Al Nassr), Mateo Kovačić (Manchester City), Lovro Majer (Wolfsburg), Mario Pašalić (Atalanta), Luka Ivanušec (Feyenoord), Martin Baturina (Dinamo), Luka Sučić (Salzburg), Nikola Vlašić (Torino).

Napad: Ante Budimir (Osasuna), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Bruno Petković (Dinamo), Ivan Perišić (Hajduk), Marko Pjaca (Rijeka), Marco Pašalić (Rijeka).

Hrvatska je na Europskom prvenstvu u skupini sa Španjolskom, Italijom i Albanijom. Europsko prvenstvo će otvoriti u subotu utakmicom protiv Španjolske, a danas ih čeka prijateljska utakmica protiv Portugala.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!