NaslovnicaVijestiDalić održao obećanje i vratio Livaju u reprezentaciju

Dalić održao obećanje i vratio Livaju u reprezentaciju

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić objavio je popis igrača za listopadske kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo, a najviše pažnje izazvao je povratak Hajdukovog Marka Livaje u reprezentaciju.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Na popisu izbornika Dalića najviše pažnje privukla je činjenica da se napadač Hajduka Marko Livaja ponovno vratio u momčad, iako nije bio dio reprezentacije od lipnja, kada je došlo do incidenta na treningu u Rijeci. Tada je došlo do verbalnog sukoba između Livaje i dijela publike koji ga je vrijeđao.

Nakon što je burno reagirao, Livaja je u dogovoru s izbornikom Dalićem odlučio povući se iz reprezentacije. Kako je sam ranije potvrdio, to nije značilo kraj njegove reprezentativne karijere, a poziv koji je sada dobio dokazuje to, posebno naglašavajući izuzetno dobar odnos između Dalića i Livaje.

Mnogi su smatrali da je to bila samo “predstava za javnost” i da Livaja neće ponovno zaigrati za reprezentaciju, ali s novim pozivom sada je jasno da to nije slučaj. U reprezentaciju se vraća i Josip Brekalo koji više od godinu dana nije igrao za Vatrene.

Ovo su igrači koje je Dalić pozvao za listopadsku reprezentativnu akciju:

Vratari: Dominik Livaković, Ivica Ivušić, Nediljko Labrović

Obrana: Domagoj Vida, Borna Barišić, Josip Juranović, Joško Gvardiol, Borna Sosa, Josip Stanišić, Josip Šutalo, Martin Erlić

Vezni red: Luka Modrić, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović, Mario Pasalić, Nikola Vlašić, Lovro Majer, Luka Ivanušec

Napadači: Andrej Kramarić, Josip Brekalo, Bruno Petković, Marko Livaja, Petar Musa

Hrvatska 12. listopada u Osijeku dočekuje Tursku, a tri dana nakon toga gostuje kod Walesa u Cardiffu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!