NaslovnicaVijestiZlatko Dalić pobijesnio zbog ovog pitanja na dočeku u Varaždinu!

Zlatko Dalić pobijesnio zbog ovog pitanja na dočeku u Varaždinu!

U Varaždinu je priređen nezaboravan doček za izbornika hrvatske reprezentacije, no iako je atmosfera prije svega bila slavljenička, Dalić je pobijesnio zbog jednog pitanja.

Pred okupljenima na trgu, Dalić je održao kratak, ali dirljiv govor, u kojemu je poručio:

“Dragi moji susjedi, bio sam i pred sto tisuća ljudi, ali ovo me zaista dirnulo. Znam koliko dobre susjede i sugrađane imam, ali ovo zaista nisam očekivao. Drago mi je da ste prepoznali da smo igrali za našu Hrvatsku, da smo dali sve od sebe i da je ovaj rezultat hvale vrijedan.”

“Jučerašnji doček u Zagrebu teško će se ponoviti u hrvatskoj povijesti, osim ako postanemo svjetski prvaci. No i ovaj doček za mene isto toliko znači, jer znam da je iz vašega srca, od mojih susjeda, od mojih sugrađana.”

“Puno puta sam rekao da se ne sramim svojeg porijekla, odakle sam krenuo, iz svog rodnog grada, ali puno puta sam rekao i da je meni Varaždin dao sve u životu, dao mi je šansu da budem ono što jesam i da sve ovo napravim, tako da ja s ponosom ističem da sam ja Varaždinec”.

Novinar N1 televizije postavio mu je pitanje o nastupu kontroverznog pjevača Marka Perkovića Thompsona, a vidno iznervirani Dalić je odgovorio:

“Nemojte mi postavljati takva pitanja. Što pjevač, kakav pjevač? To je hrvatska pjesma, ‘Lijepa li si’. Tu nije mjesto za vaše pitanje, sad me pitati o pjevačima… Hrvatska je druga u svijetu, a vi mene pitate o pjevačima, nemojte me provocirati. Pjevao je pjevač koji je naša himna”.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!