NaslovnicaVijestiDalić priznao grešku i poručio: Neki igrači su potrošili kredite!

Dalić priznao grešku i poručio: Neki igrači su potrošili kredite!

Izbornik reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić prokomentirao je nastup Vatrenih na Euru, te objasnio zbog čega je odlučio da duel sa Španjolskom započne sa Rebićem na lijevom krilu.

“Rebić je naš igrač koji je imao dobru sezonu u Milanu i dao je 12 golova. Svi smo razmišljali tko će zamijeniti Perišića, tu je reprezentacija najbolje pokrivena. Moja odluka je bio Rebić. Mislio sam da će eksplodirati tu utakmicu, to mu je najdraža pozicija. Pogreška nije bila, mi smo napravili zamjenu, ušao je Oršić i donio energiju i snagu. Nismo napravili pogrešku po tom pitanju”, kazao je Dalić.

Priznao je kako su Gvardiol i Ivanušec trebali ranije da se priključe A reprezentaciji, pošto su debije u službenim utakmicama upisali na Euru.

”Jesmo, trebali smo ih ranije ubaciti, ali ja sam njih dao mladoj reprezentaciji. Primjerice, Španjolska je imala četiri igrača koja nije dala mladoj reprezentaciji. Ja nekad radim na štetu samoga sebe pa prepuštam igrače, ja sam takav.”

Istakao je da će razmisliti hoće li ostati na poziciji izbornika, te je dodao kako su neki igrači “potrošili kredite”, a prvi razgovor će obaviti s Modrićem.

”Ja prvo moram napraviti analizu. Moram sam sa sobom riješiti neke stvari i promijeniti ih. Ako nastavim dalje, moram sigurno mijenjati stvari, pogriješio sam. Moram shvatiti da sam napravio pogreške i ispraviti ih. Ovo nam je dobra škola i mislim da su neki igrači potrošili kredite na ovom Euru. Sjest ću s Lukom Modrićem i razmisliti što ćemo dalje, ostati ili otići. On mora biti primjer svima. Bio je tužan i razočaran, ali osjetio je tu pogrešku i to ga vuče dalje. Prvi moj razgovor je s Lukom”, završio je Dalić.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!