NaslovnicaVijestiDan Bilzerian izgubio brdo novca na okladu protiv McGregora!

Dan Bilzerian izgubio brdo novca na okladu protiv McGregora!

Dan Bilzerian poznat je po svom ekstravagantnom i raskošnom stilu života, a svojim pratiocima detalje redovno dijeli na društvenim mrežama. Nije nikakva tajna da Amerikanac armenskog porijekla posjeduje ogromno bogatstvo, a prije dva dana ostao je bez pozamašnog iznosa novca.

Naime, Conor McGregor vratio se u oktagon u UFC 246 eventu protiv Donalda “Cowboy” Cerronea, iako je prošle godine objavio povlačenje na društvenim mrežama, pola godine nakon čuvene borbe protiv Khabiba Nurmagomedova, u kojoj je pretrpio poraz.

Povratnička borba problematičnog Irca bila je povod da Bilzerian uloži popriličnu sumu novca na njegovog protivnika, Donalda Cerronea iz Denvera, poznatog po nadimku Cowboy. 36-godišnji Amerikanac u imao je omjer od 36 pobjeda i 13 poraza u MMA karijeri prije borbe sa McGregorom, a Bilzerian je očigledno čvrstvo vjerovao u njegovu pobjedu, za razliku od kladionica, koje su ponudile koeficijent 1.30 na pobjedu McGregora, a 3.50 na pobjedu Cerronea.

“Ulažem nekakav kusur na @cowboycerrone, a vi?”, napisao je Dan Bilzerian ispod fotografije koju je objavio na Instagramu, na kojoj drži sitniš u rukama, a pored njega se vidi naslagana hrpa novca.

Iako Bilzerian nije naveo koliko je novca u pitanju, “detektivi” sa interneta su izračunali da je u pitanju nešto više od milion dolara!

Međutim, McGregor je nokautirao vremešnog protivnika za samo 40 sekundi, tako da je Bilzerian ekspresno ostao bez čitavog miliona, ali čini se da mu to nije naročito teško palo.

“Haha sr**e”, kratko je prokomentirao na Twitteru, a kao što je rekao uoči borbe, ipak je to samo “kusur”.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!