NaslovnicaVijestiDanas dobivamo osvajača Zlatne lopte: Messi ili Haaland?

Danas dobivamo osvajača Zlatne lopte: Messi ili Haaland?

Danas će francuski magazin France Football objaviti ime osvajača Zlatne lopte, najprestižnijeg individualnog priznanja u svijetu nogometa, koje označava najboljeg igrača za prethodnu sezonu. Radi se o 67. godišnjoj svečanosti dodjele Zlatne lopte koja će se večeras održati u pozorištu Theatre du Chatelet u Parizu s početkom u 19 sati. Po drugi put u povijesti, priznanje će se dodijeliti na temelju izvedbi tijekom jedne sezone, a ne kalendarske godine.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Priznanje će se dodjeljivati za uspjehe ostvarene u klupskom i reprezentativnom nogometu u razdoblju od 1. kolovoza 2022. do 31. srpnja 2023. godine. Nominirani nogometaši objavljeni su 6. rujna ove godine, a na popisu ih je 30. No, za Zlatnu loptu konkuriraju dva ili eventualno tri imena.

U fokusu javnosti samo su dva imena, a to su Lionel Messi i Erling Haaland. Messi je sa svojom Argentinom osvojio Svjetsko prvenstvo i prvi je favorit za osvajanje. Ako je vjerovati kladionicama po kojima je apsolutni favorit, Lionel Messi danas će po osmi put u karijeri osvojiti najprestižniju individualnu nagradu.

Najcjenjeniji talijanski sportski novinar Fabrizio Romano također je objavio da će Messi osvojiti Zlatnu loptu.

No, s druge strane, pravim kandidatom smatra se Erling Haaland, koji je s Manchester Cityjem osvojio trostruku krunu i mnogi vjeruju da bi upravo on trebao biti nagrađen kao najbolji igrač svijeta. Kylian Mbappe i Kevin de Bruyne također su u užoj konkurenciji.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!