NaslovnicaVijestiDANAS MEDICINSKI PREGLEDI: Arsenal dovodi zvijezdu Brazila!

DANAS MEDICINSKI PREGLEDI: Arsenal dovodi zvijezdu Brazila!

Arsenal se približava transfer Gremiovog Evertona Soaresa, koji će biti podvrgnut liječničkim pregledima u klubu.

DANAS MEDICINSKI PREGLEDI

Prema brazilskom izdanju Fox Sporta, kako ga je preveo Calciomercato, Arsenal se približava završetku transfera za Evertona za početnu naknadu od oko 28 milijuna eura, s još potencijalnih 12 milijuna u dodacima.

Pomalo neobično, ali, izvješće tvrdi da će 23-godišnjak proći svoje mediniske testove sa Topnicima u Brazilu umjesto da putuje u Englesku kako bi dovršio ovaj postupak.

Crvena Zvezda – Suduva: Najava uzvratne utakmice kvalifikacija za Ligu prvaka!

Međutim, navijači Arsenala neće imati ništa protiv, a zasigurno će se nadati da će ovo biti vrlo povoljno pojačanje i da će se dogoditi uskoro, jer Everton trenutno izgleda kao jedan od najuzbudljivijih mladih napadača na svijetu.

Brazilski internacionalac je doista privukao pažnju u svojoj zemlji, jer su ovog ljeta osvojili Copa Ameriku i zasituno je sada spreman za jedan veliki transfer u Europu.

Menadžer Arsenala Unai Emery, u međuvremenu, hitno treba pojačanja za igrače poput Alex Iwobija i Henrikh Mkhitaryana.

Niti jedan od njih nije bio dovoljno dobar prošle sezone, a pojačanje kao što je Everton moglo bi biti upravo ono što je potrebno kako bi se Emery vratio u prva četiri mjesto 2019/20.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!