NaslovnicaVijestiDanas se igra utakmica između Hrvatske i Sjeverne Makedonije, evo gdje možete...

Danas se igra utakmica između Hrvatske i Sjeverne Makedonije, evo gdje možete gledati

Danas u 19 sati na stadionu Rujevica u Rijeci, hrvatska nogometna reprezentacija odigrat će prvu pripremnu utakmicu protiv Sjeverne Makedonije uoči Europskog prvenstva, koje započinje 14. lipnja u Njemačkoj.

Prijenos utakmice bit će na Novoj TV. Podsjetimo, momčad Zlatka Dalića odigrat će i utakmicu protiv Portugala u subotu, 8. lipnja u 18:45, koja će biti posljednja provjera prije turnira.

Na konferenciji za medije uoči utakmice, Dalić je najavio da će protiv Sjeverne Makedonije koristiti 17 igrača, s tim da se veća minutaža očekuje za one koji su se pripremama priključili prvog dana.

Nikola Vlašić sigurno neće konkurirati za utakmicu kako bi se izbjeglo pogoršanje njegove ozljede, dok će Ivan Perišić igrati 60 minuta kako bi se bolje procijenilo njegovo trenutno stanje. Izbornik neće imati na raspolaganju ni kapetana reprezentacije Luku Modrića, koji se reprezentaciji priključuje dan nakon utakmice, kao ni Maria Pašalića i Marcela Brozovića, koji stižu u Rijeku na dan utakmice.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!