NaslovnicaVijestiDanas se vraća Premier liga: Evo što će biti drukčije!

Danas se vraća Premier liga: Evo što će biti drukčije!

Nogometni svijet je u posljednjih nekoliko mjeseci stagnirao i utakmice se nisu igrale zbog pandemije koronavirusa. Lagano se nogomet vraća u svim ligama širom svijeta, a tako i u Engleskoj danas sa dvije utakmice.

Danas se vraća Premier liga

Englesko prvenstvo će otvoriti utakmica koja počinje u 19 sati, gdje će Aston Villa ugostiti Sheffield Utd-a, koji je blagi favorit sa koeficijentom 2.25 u bet365 kladionici. Napominjemo da je u toj utakmici koeficijent u padu, gdje je na početku bio 2.37.

Nakon toga, u 21:15 sati nas čeka prava poslastica i veliki derbi u engleskoj Premier ligi, gdje će Manchester City ugostiti Arsenala na svom Etihadu. Manchester City je ogroman favorit pred ovaj susret sa koeficijentom od 1.30, dok je na Arsenal ogromnih 9.00 u bet365 kladionici.

BBC je objavio što očekuje da će biti drukčije u Premier ligi do kraja ove sezone.

Prije svega, neće biti navijača, međutim, gledaoci će imati opciju da uključe umjetne zvukove navijača, što je već isprobano u prijenosima utakmica Bundeslige.

Međutim, što je nogomet bez navijača? Klubovi širom Europe i svijeta pokušavaju da uključe navijače na svaki mogući način, kao što je ubacivanje slika na kartonske navijače. Još jedan slušaj u Koreji je bio kada je FC Seoul na tribine postavio sekusalne lutke, ali su se nakon toga izvinuli.

Također je odlučeno da se može koristiti pet izmjena po utakmici do kraja sezone. Momčadi mogu povesti čak devet igrača na klupu, a bit će zanimljivo vidjeti koji trener će iskoristiti svih pet izmjena u prvih 60 minuta.

Imat ćemo priliku da vidimo vrlo neobične frizure. Kao što smo već vidjeli, Kantea, Younga i mnoge druge kojima je kosa izrasla, te nam se čine pomalo čudnim. S obzirom da su frizeri i dalje van akcije zbog mjera civilne zaštite, imali smo prilike vidjeti zanimljive frizure.

Proslave će biti vrlo neobične. S obzirom da se igrači moraju pridržavati društvene distance, bit će čudno gledati slavlje golova.

Prednost domaćeg terena više ne postoji, jer bez navijača domaći klub nema tu podršku 12-og igrača sa tribina. Mnogo je utjecala atmosfera na tribinama, koja je sada umrtvila. Tu je odličan primjer Bundesliga, gdje su gostujuće momčadi postigne mnogo više nego domaćini.

KLADI SE NA PREMIER LIGU

Odlična prilika za sve koji vole Premier ligu na koju se možete kladiti po najboljim koeficijentima u bet365 kladionici. Najbolja online kladionica na svijetu nam daje nevjerojatan bonus dobrodošlice za sve nove članove, dok nemaju manipulativnih troškova i poreza na dobitak. Iskoristi ovu nevjerojatnu promociju najbolje svjetske kladionice i uzmi velike bonuse!

ŽELIM BONUS DOBRODOŠLICE

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!