NaslovnicaVijestiDanci u velikim problemima: "Pobjeda protiv Hrvatske nam nije imperativ"

Danci u velikim problemima: “Pobjeda protiv Hrvatske nam nije imperativ”

Hrvatska rukometna reprezentacija će večeras u 20:30 sati igrati svoju posljednju utakmicu u drugoj fazi natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Egiptu.

Danci u velikim problemima

Protivnik će im biti Danska koja je već osigurala prvo mjesto u skupini i prolazak u četvrtfinale. Dobra vijest za Hrvatsku je i to da je Dance pokosila crijevna viroza zbog koje nisu trenirali za vikend.

Trener danske rukometne reprezentacije je potvrdio da se lijevi bek PSG-a Mikkel Hansen ne osjeća dobro, te da uz njega sedam ili osam članova momčadi imaju problema sa crijevnim tegobama.

Ostatak ekipe i igrači koji nisu imali zdravstvenih rpoblema otišli su u Gizu kako bi obišli piramide, međutim, trener Jacobsen je ostao u hotelu, jer je i sam imao problema sa crijevima. To mu je dalo priliku da najavi susret protiv Hrvatske.

“Vidjet ćemo tko će biti fizički spreman za tu utakmicu. Najvažnije je da imamo što više svježih igrača za četvrtfinale koje igramo u srijedu. To nam je najbitnije u ovom trenutku,” rekao je trener danske rukometne reprezentacije.

“Pobjeda pod svaku cijenu protiv Hrvatske ne dolazi u obzir, moramo biti spremni za četvrtfinale u srijedu. Naravno da ćemo pokušati izvući nešto i protiv Hrvatske, ali nam pobjeda pod svaku cijenu nije imperativ.”

Na pitanje sa kim će igrati protiv hrvatske reprezentacije, trener je odgovorio: “Morat ću igrati sa onima koji mogu igrati. One koje mogu odmoriti za četvrtfinale ostavit ću van terena kako bi povratili snagu i bili u što boljem stanju za četvrtfinale.”

Podsjećamo da Hrvatska može dalje, ako prije svega Katar dobije Argentinu u 18 sati, a tek onda u 20:30 sati Červar sa svojom ekipom dobije oslabljenu Dansku.

Trenutni koeficijent na pobjedu Hrvatske u bet365 kladionici iznosi 1.85 i u velikom je padu, a sigurno će dodatno pasti ako Katar dobije Argentinu u 18 sati. Koeficijent na Katar je 1.42 u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica također daje bonus kredite za klađenje za sve nove igrače stoga iskoristite ovu priliku i registrirajte se na najbolju svjetsku kladionicu.

KLADI SE NA HRVATSKU

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!