NaslovnicaVijestiDani Alves: U Barci nisu imali m**a da priznaju grešku, otišao sam...

Dani Alves: U Barci nisu imali m**a da priznaju grešku, otišao sam u Juve zbog toga!

Bivši desni bek Barcelone i nekadašnji brazilski reprezentativac Dani Alves, otkrio je da je htio da se vrati na Camp Nou nakon epizode u Juventusu, ali smatra da u katalonskom klubu nisu imali hrabrosti da ga vrate nazad.

On je 2016. godine napustio tim bez obeštećenja, a takvu priliku nije propustila “Stara dama”, koja ga je ubrzo angažovala i sa njim u timu imala velikih uspjeha, a Juventus je u toj sezoni igrao i finale Lige prvaka.

“Ponudio sam se Barci da se vratim. Otišao sam u Juventus samo da bih im dokazao da sam i dalje na visokom nivou. Bio sam im potreban, ali oni jednostavno nisu imali m**a da priznaju da su pogriješili kada su me pustili da odem. Da su se prema meni ponašali onako kako sam zaslužio, ja bih i dalje bio njihov igrač danas. Obožavam taj klub”, izjavio je Dani Alves.

“Barcin stil igre se danas menja. Klub je malo izgubio identitet i mora da prođe kroz težak proces da bi ga povratio. Mislim da je Barcelona previše obraćala pažnju na poslovni aspekat – prodavanje i kupovanje igrača i u tom procesu je ostala bez svojih obilježja. To im je veliki problem”, rekao je 37-godišnji brazilski nogometaš, koji je sa Barcom osvojio čak 23 trofeja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!