NaslovnicaVijestiDani Alves će konačnu presudu čekati u zatvoru, ne može na uvjetnu...

Dani Alves će konačnu presudu čekati u zatvoru, ne može na uvjetnu jer je prebogat

Bivši brazilski nogometaš Dani Alves konačnu presudu čekat će u zatvoru jer ne može na uvjetnu slobodu zato što je previše bogat. Alves je u zatvoru u Barceloni od 20. siječnja, kada se predao policiji zbog optužbi za silovanje, a u četvrtak je po drugi put zatražio uvjetno puštanje na slobodu do okončanja sudskog postupka.

Prvi put mu je zahtjev odbijen na dan kada se predao, a sada je opet pokušao izaći iz zatvora, ali nije uspio. Alves je do sada četiri puta mijenjao iskaz nakon što ga je djevojka koja je bila s njim 30. prosinca u noćnom klubu optužila da ju je Brazilac odveo u toalet, tamo zaključao i seksualno napastvovao.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Brazilac je prvo rekao da uopće ne poznaje žrtvu, zatim da je samo razgovarao s njom, a onda je iznio još jednu, konačnu verziju, nakon što su kamere snimile kako vodi djevojku u toalet. Tada je policajcima rekao da je djevojka pristala ići s njim te da je nije tjerao na seks, već da su se samo dodirivali.

Na kraju je Alves priznao da je imao odnos sa 23-godišnjakinjom koja ga je tužila, a potom je odlučio podnijeti novi zahtjev za puštanje na slobodu do kraja suđenja.

No, tužitelji se s tim nisu složili te su u svom izlaganju sucu rekli da je riskantno da Alves izađe na slobodu jer je prebogat, te da bi mogao pobjeći iz Španjolske ili utjecati na djevojku koja ga je tužila.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!