NaslovnicaVijestiDani Alves ne ide na Svjetsko prvenstvo! - Koje su alternative za...

Dani Alves ne ide na Svjetsko prvenstvo! – Koje su alternative za Brazil?

Daniel Alves da Silva poznatiji kao Dani Alves, igrač PSG-a, ovo ljeto ipak neće na svjetsko prvenstvo! Jedan od najboljih desnih bočnih u 21. stoljeću i najtrofejniji igrač u povijesti liga petice propustit će krunu svoje karijere – Svjetsko prvenstvo u svojoj 36. godini života.

Liječnička služba brazilskog nogometnog saveza danas je u Brazilu pregledala Dani Alvesa i službeno potvrdila veliki hendikep za njihovu reprezentaciju pred Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Naime, Dani Alves neće moći zaigrati u Rusiji sljedeći mjesec na najvećoj nogometnoj smotri zbog ozljede ligamenta u koljenu.

Dani Alves ozljedu je zadobio na utakmici protiv francuskog trećeligaša Les Herbiersa u finalu kupa. Dani Alves debitirao je za Brazil prije 12 godina, a u dresu reprezentacije odigrao je 106 utakmica pri čemu je postigao 7 golova. Zasigurno kako je ovo veliki šok za izbornika Brazila i njegov tim pa tako i za naciju, ali Brazil se sada mora okrenuti alternativi..

Tko su Brazilci koji bi mogli zaigrati umjesto Alvesa na poziciji desnog bočnog na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Brazil na toj poziciji ima – Danila, Rafinhu i Fagnera.

Danilo je igrač Manchester Cityja i bivši igrač Real Madrida i Porta. Naizgled veoma impresivan životopis, ali istina je malo drugačija. Naime, Danilo se u veoma dobro pokazao u Portu, ali u Real Madridu i Manchester Cityju nije se baš pokazao kao da je dorastao zadatku u tim, nešto većim, klubovima.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Također, Brazil na toj poziciji ima i Rafinhu koji trenutno igra za Bayern Munchen. Također, na papiru to izgleda sjajno, ali Rafinha je igrač koji prema transfermarktu vrijedi tek 3.5 milijuna eura, ima 32 godine i nije baš igrač koji je dorastao takvom zadatku, a to je pokazala i utakmica protiv Real Madrida u kojoj je bio jedan od glavnih krivaca što je Bayern ispao u polufinalu..

Treća opcija je 28-ogodišnji desni bočni Corinthiansa – Fagner. Igrač koji je 2015. godine iz Wolfsburga otišao natrag u Brazil. Riječ je o igraču koji prema transfermarktu vrijedi tek 5 milijuna eura i igraču koji kao i Rafinha ima tek 4 nastupa za A reprezentaciju.

[su_live_koeficijenti]

Ukratko, najrealnije šanse za prvi sastav na poziciji desnog bočnog sada ima Danilo, a Brazil može žaliti što im je ta pozicija tako deficitarna. Primjerice, na poziciji lijevog bočnog Brazil ima Marcela, Alexa Sandra i Filipea Luisa, po nekima 3 od 5 najboljih na svijetu…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!