NaslovnicaVijestiDani Alves otkrio glavni razlog zbog kojeg je napustio Barcelonu

Dani Alves otkrio glavni razlog zbog kojeg je napustio Barcelonu

Već dugi niz godina Dani Alves se smatra jednim od najboljih desnih bekova na svijetu. Brazilac je imao sjajnu karijeru u Barceloninom dresu, gdje je osvojio čak 23 trofeja.

Dani Alves otkrio glavni razlog zbog kojeg je napustio Barcelonu

Sada 33-godišnjak, Alves igra u Juventusu nakon što je prošlog ljeta besplatno napustio Camp Nou, nakon osvojenih šest La Liga, četiri Kupa Kralja i tri Lige prvaka.

Međutim, Brazilac je konačno otkrio pravi razlog zbog kojeg je odlučio napustiti Barcelonu. U izjavi koju je dao nakon oporavka od povrede loma noge, koji je doživio u novembru/studenom prošle godine, Alves je rekao: “Volim biti voljen, i kada nisam voljen ja napustim klub. Napustiti Barcelonu kao slobodan igrač bilo je grozno.”

“Tokom moje posljednje tri sezone u Barci, uvijek se pričalo kako Alves odlazi, ali direktori mi nikad ništa nisu rekli. Bili su veliki lažljivci i nezahvalnici. Oni koji vode Barcelonu danas nemaju pojma kako postupati sa svojim igračima.”

Dani Alves u Juventusu ove sezone ima priliku osvojiti sva tri najveća trofeja. Bianconeri imaju sedam bodova prednosti u Seriji A, u polufinalu su talijanskog kupa i igraju u osmini finala Lige prvaka.

Barceloni, s druge strane, ne ide najbolje ove sezone. Jučer je velikom mukom savladala Leganes rezultatom 2-1, nakon što je sredinom prošle sedmice doživjela veliki poraz protiv Paris Saint Germaina u Ligi prvaka.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!