NaslovnicaVijestiDani Alves se ispričao zbog objave na Twitteru i još jednom iznenadio...

Dani Alves se ispričao zbog objave na Twitteru i još jednom iznenadio nogometnu javnost!

Nakon kritika koje je dobio nakon izjave o smrti braniča Fiorentine Davide Astoria, ofanzivni bek Paris Saint-Germaina i brazilski reprezentativac Daniel Alves javno se ispričao sa objavom na zvaničnom Twitter profilu.

Dani Alves se ispričao

Tijekom konferencije za novinare prije utakmice između Paris Saint-Germain i Real Madrid u Parizu te zbog kontraverzne izjave Dani Alvesa, italijanski napadač i član Nice, Mario Balotelli, napao je Brazilca na vrlo pogrdan način. Balotelli je poručio Alvesu da pusti na miru Davide Astorija u ovim teškim vremenima za njegovu obitelj i prijatelji te da je mišljenje trebao zadržati za sebe.

Član PSG je inače u ponedjeljak je podigao mnogo prašine kada je smrt člana Fiorentine u usporeduio s tragedijama u kojima svakodnevno umre tisuće djece širom svijeta.

>> Transfer glasine: United prodaje jednu od najvećih zvijezda u klubu, poznata budućnost najboljih igrača Tottenhama, PSG dovodi trenera iz Premierlige

“Tužan sam zbog njegove obitelji. Ja vjerujem da je on u ovom kaotičnom svijetu učinio ono što je morao, a da je sada na boljem mjestu. Diljem svijeta, međutim, iz dana u dan zbog gladi i drugih problema umre na tisuće djece koji ne dobivaju toliko pozornosti a i oni su jednako važni, ali nisu toliko zanimljivi. Svi mi moramo umrijeti prije ili kasnije, jer smo prolazni”, izjavio je prije utakmice s Realom Dani Alves.

[su_premierleague]

Balotelli mu je zatim oštro odgovorio da, iako je u pravu, to mišljenje može zadržati za sebe, te se je Alves, nakon odgovora Balotelli ispričao svima koji su uključeni u ovu veliku tragediju.

„Balotellinho, nisam htio nikoga uvrijediti, živimo u svijetu u kojem moramo biti često dvolični kako bi mogli uživati, ali ja se ispričavam… Na kraju, ako sam uvrijedio nekoga, ispričavam se,”  objavio je Alves na svom profilu na Twitteru.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!