NaslovnicaVijestiDani Alves se oglasio po prvi put nakon odlaska u zatvor

Dani Alves se oglasio po prvi put nakon odlaska u zatvor

Brazilac Dani Alves je odbio posjetu svoje majke u zatvoru u Barceloni, dok je ujedno i poručio da je spreman nositi se sa svime što ga čeka. Majka bivšeg igrača Barcelone Lucia stigla je iz Brazila, no Dani je odbio njenu posjetu navodeći kako ga je sram i da ne želi da ga majka vidi u zatvoru.

Međutim, njih dvoje su se čuli telefonom, a njegova majka je ostala u hotelu kako bi bila blizu svoga sina.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ujedno je i list ‘ La Vanguardia’ javio da je Alves po prvi put progovorio otkako je uhapšen. U razgovoru sa ostalim zatvorenicima rekao je:

“Prihvatit ću što god se dogodi. Ne bojim se ničega. Otišao sam od kuće s 15 godina, prošao sam kroz teža iskušenja od ovoga. Ne bojim se ničega”, prenosi katalonski list.

Njegov odvjetnik Cristóbal Martell žalit će se tijekom dana i zatražiti njegovo privremeno puštanje na slobodu u sljedećih nekoliko tjedana.

Alvesov pravni tim smatra da postoji dovoljno argumenata za privremeno puštanje na slobodu, te su spremni dati jamstva da brazilski nogometaš neće napustiti zemlju.

Podsjetimo, Alvesa je optužila djevojka koja je bila s njim 30. prosinca u noćnom klubu, a koja je policiji u svom iskazu rekla da ju je Brazilac odveo na WC, zaključao i seksualno napastvovao.

Ako bude proglašen krivim, Alvesu prijeti zatvorska kazna od 4 do 12 godina.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!