NaslovnicaVijestiDani Carvajal: On je dao sve za ovaj klub, njegov ispraćaj je...

Dani Carvajal: On je dao sve za ovaj klub, njegov ispraćaj je sramotan!

Defanzivac Real Madrida Dani Carvajal izjavio je kako je razočaran odlaskom Pepea iz kluba.

Pepe napustio Real Madrid

34-godišnji Pepe je napustio ‘Los Blancose’ nakon čak deset godina provedenih u klubu, a Carvajal smatra da je Portugalac trebao imati oproštaj kakav je zaslužio.

“Pepe je bio ovdje deset godina i dao je sve za ovaj klub”, rekao je Carvajal za Football Espanu.

“Sramota je što nije dobio oproštaj na Santiago Bernabeuu kakav je zaslužio.”

Otkako je stigao u španjolsku prijestolnicu iz Porta 2007. godine za 30 miliona eura, portugalski reprezentativac je ukupno u dresu Real Madrida odigrao 334 utakmice, u kojima je postigao 15 golova i upisao 19 asistencija.

Tokom deset godina provedenih u klubu, Pepe je osvojio i mnoštvo titula. Tri puta je osvajao La Ligu, dva puta Kup Kralja, dva puta Superkup Španjolske, te čak tri puta Ligu prvaka.

Posljednju utakmicu za Real Madrid je odigrao protiv Atletico Madrida početkom aprila, u kojoj je postigaoi  vodeći pogodak za tim Zinedinea Zidanea, ali je Antoine Griezmann izjednačio pet minuta pred kraj utakmice.

[su_no1forfootball]

[su_watch_live_football]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!