NaslovnicaVijestiDani Ceballos ne želi ostati u Arsenalu: Napušta Real Madrid, ali odlazi...

Dani Ceballos ne želi ostati u Arsenalu: Napušta Real Madrid, ali odlazi u slabiji klub od Topnika!

Prema pisanju Expressa, Dani Ceballos spreman je napustiti Real Madrid u sljedećem prijelaznom roku, ali bi navodno ranije prešao u Real Betis nego ostao u Arsenalu.

Dani Ceballos ne želi

Ceballos se pridružio Topnicima na sezonskoj posudbi prošlog ljeta, Španjolac je ove sezone odradio 24 nastupa u svim natjecanjima za sjeverni London.

S obzirom da Arsenal nema trajnu mogućnost potpisivanja 23-godišnjaka, Mirror tvrdi da bi Los Blancos tražio naknadu u iznosu od 36 milijuna funti za usluge veznjaka.

Estadio Deportivo tvrdi da bi Ceballos ‘radije prešao u nekadašnji klub Real Betis ako bi ovog ljeta ponovo napustio ekipu Zinedinea Zidanea.

Još uvijek se ne zna da li će to biti na posudbu ili trajno.

Izvještaj dodaje kako Ceballos cilja na prostor u španjolskoj momčadi za naredno ljeto u kojem će se odražti Euro 2020. i Olimpijske igre u Tokiju.

Budući da je iduća sezona apsolutno presudna za svestrane planove veznjaka, Estadio Deportivo dodaje da će se Ceballos radije vratiti Real Betisu nego Arsenalu ako napusti Los Blancose.

Ceballos se uspio proslaviti nakon što je prije nekoliko godina provalio u redove Betisa, a impresivna forma za ekipu La Lige zaslužila je transfer u Real Madrid.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!