NaslovnicaVijestiDani Olmo: Bez Španjolaca i Leipziga? Moji favoriti su Bjelica, Hrvatska i...

Dani Olmo: Bez Španjolaca i Leipziga? Moji favoriti su Bjelica, Hrvatska i Dinamo

Dani Olmo je postigao gol i asistenciju u pobjedi Španjolske od 7-0 nad Kostarikom, a na hrvatskom programu su izvukli isječak kako bivši igrač Dinama odgovara na tri kratka pitanja novinara.

Pitanja su glasila: “Najdraži trener, a da nije Luis Enrique?”, zatim, “Najdraža država, a da nije Španjolska?” i “Najdraži klub, a da nije Leipzig?”.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Olmo je odgovorio: “Nenad Bjelica, Hrvatska, Dinamo.”

Podsjećamo da je Olmo u Dinamo stigao 2014. godine kao 16-godišnjak iz Barcelone. On je za prvu momčad debitirao 2015. godine, a eksplodirao je dvije godine kasnije. Dinamo Zagreb ga je prodao u siječnju 2020. godine u Leipzig za 29 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!