NaslovnicaVijestiDani Olmo dosegao vrhunac nogometne inteligencije, nasamario igrače Bayerna

Dani Olmo dosegao vrhunac nogometne inteligencije, nasamario igrače Bayerna

Španjolski reprezentativac Dani Olmo izveo je najlukaviji potez godine u svijetu nogometa nakon što je na lukav način ismijao igrače Bayerna.

Bavarci su osvojili njemački Superkup pobjedom nad RB Leipzigom rezultatom 5:3. Utakmica je bila puna golova, drame i uzbuđenja, no istaknuo se i neviđeni potez Danija Olma koji se vrlo brzo proširio društvenim mrežama.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U završnici utakmice ozlijedio se Bayernov Alphonso Davis, nakon čega je došlo do fair-play situacije u kojoj su igrači Bayerna izbacili loptu izvan terena kako bi pomogli Kanađaninu.

Tada je na scenu stupio Dani Olmo. Bivši igrač Dinama uzeo je loptu i ostavio je izvan linije, ali tako da samo u jednom dijelu dotakne liniju i čini je aktivnom u igri. Na to su nasjeli igrači Bayerna.

Lucas Hernandez došao je do lopte i mislio da je otišla izvan igrališta, kao i ostali Bayernovi igrači. Francuski reprezentativac uhvatio je loptu rukama i krenuo u aut, nakon čega je dosuđen slobodan udarac za Leipzig zbog igranja rukom.

Reakcija suca nije bila jasna igračima Bayerna koji su u nevjerici promatrali što se događa. No, suci su postupili po pravilima te je slobodan udarac opravdano dosuđen za igrače Leipziga.

Iako ima onih koji Olmu zamjeraju ovaj potez, pogotovo jer je ovoj bizarnoj situaciji prethodio fair-play potez, mnogi ističu da je vrlo spretan i da je izmislio nešto sasvim novo u svijetu nogometa.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!