NaslovnicaVijestiDani Olmo odlazi u Seriju A: Dinamo Zagreb zahtijeva 25 milijuna eura...

Dani Olmo odlazi u Seriju A: Dinamo Zagreb zahtijeva 25 milijuna eura + bonuse!

AC Milan je, kako se izvješćuje, zainteresiran za potpis Dinamovog ofanzivnog veznjaka Danija Olma.

Dani Olmo odlazi

Španjolac je za hrvatsku ekipu do sada upisao 124 nastupa, postigavši 34 gola i 28 asistencija. Olmo je ove sezone igrao prilično dobro za Dinamo Zagreb, postigavši osam golova i sedam asistencija u 22 nastupa u svim dosadašnjim natjecanjima.

Chelsea i Barcelona bili su povezani s 21-godišnjakom, a nedavno izvješće Calciomercato-a tvrdi da je AC Milan također zainteresiran za njegovo potpisivanje. Calciomercato sugerira da Dinamo Zagreb želi 25 milijuna eura i bonuse za Olmu, nešto što Rossoneri smatraju skupim.

Španjolac je do sada igrao prilično dobro za hrvatski klub i ne čudi što privlači interes iz većih klubova. Chelsea, Barcelona ili AC Milan bili bi pogodno odredište za Olma. Ipak, njegova najbolja šansa da bude redovan jeste AC Milan, jer ostala dva kluba već imaju obilje kvalitetnih igrača.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!