NaslovnicaVijestiDani Olmo priprema teren za VELIKI transfer: Postaje najskuplji igrač u historiji...

Dani Olmo priprema teren za VELIKI transfer: Postaje najskuplji igrač u historiji HNL-a!

Europski divovi kucaju na vrata Dinama i raspituju se za tek 20-godišnjeg Španjolaca Dani Olma, od kojeg se očekuje da će postati najskuplji igrač u povijesti HNL-a.

Europa je “oduševljena” partijama dvadesetogodišnjeg veznjaka Dinama iz Zagreba, Dani Olma, koji na početku ove sezone prikazuje izvrsne partije. U velikoj pobjedi Dinama nad Fenerbahceom u Europskoj ligi, sjajnom partijom, Olmo je sebi dodatno podigao cijenu. Olmo je u Dinamo stigao kao dio transfera Alena Halilovića u Barcelonu.

>> Ibrahimović nije siguran da će ostati u MLS-u: Italijanski velikan pokazao interes za njegove usluge!

Dani Olmo se u četiri godine u Dinamu razvio u sjajnog nogometaša, kojeg Hrvatski nogometni savez pokušava da uvjeri da svoju reprezentativnu karijeru gradi u reprezentaciji Hrvatske, o njemu u zadnje vrijeme sve više pišu i španjolski mediji koji su primjetili njegov brzi napredak u Hrvatskoj.

Olmov agent, Juanma Lopez, priznao je da ga, između ostalih, koantaktirao i talijanski velikan AC Milan.

[su_bet365_app]

“Mogu potvrditi da Milan i neki drugi klubovi prate Olma, a postoji i interes iz Engleske i Španjolske”, rekao je Lopez.

Hrvatski mediji izvještavaju kako bi, zbog svojih godina, Olmo mogao postati najskuplji igrač u povijesti hrvatskog prvenstva. Sadašnji rekorder je Marko Pjaca, koji je otišao u Juventus  za 23 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!