NaslovnicaVijestiDani Olmo pronašao novi klub: Vraća se u Španjolsku!

Dani Olmo pronašao novi klub: Vraća se u Španjolsku!

Očito je općenito nezamislivo da igrač pređe iz Reala u Barcelonu ili obrnuto, međutim, događali su se i takvi transferi u prošlosti.

Luis Figo je bio najkontraverzniji transfer, dok su Samuel Eto’o, Javier Saviola i Takefusa Kubo igrali za oba tima, međutim to nije nešto što se viđa vrlo često.

Zvijezda RB Leipziga Dani Olmo započeo je u mladom timu Barcelone prije nego što je prešao u zagrebački Dinamo u potrazi za nogometom u prvoj momčadi, a čini se da je donio pravu odluku.

Probio se i u španjolsku reprezentaciju, a zaradio je i veliki tranfer u Bundesligu, gdje sada njemački Bild izvještava da se Zidane nada da će ga dovesti u Real Madridu u transferu vrijednom 40 milijuna eura.

Ima samo 22 godine, alki već mnogo iskustva u prvoj momčadi, dok je igrao preko 30 puta u Europi, pa bi trebao biti dovoljno dobar da odmah igra ulogu u prvom timu.

Može igrati bilo gdje u ofanzivnom veznom redu, ali najbolji je kao broj 10, gdje ima dosta prostora, dok Real nema tu poziciju u svojoj trenutnoj formaciji.

Sugerira se da bi igrao na desnoj ili lijevoj strani napada i vjerojatno bi započeo kao zamjena, što možda i nije njegov cilj, ali bi definitivno ponuda Reala bila primamljiva.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!