NaslovnicaVijestiDani Olmo sprema transfer karijere: Dinamo očekuje značajan novčani dobitak

Dani Olmo sprema transfer karijere: Dinamo očekuje značajan novčani dobitak

Prema izvješćima Bilda, Dani Olmo će vjerojatno napustiti redove RB Leipziga tijekom nadolazećeg ljetnog prijelaznog roka kako bi se vratio u Barcelonu. Prema njihovim tvrdnjama, njemački klub treba oko 60 milijuna eura kako bi pokrio svoje financijske obveze u idućoj godini, uključujući plaće igrača i osoblja te infrastrukturne potrebe, a očekuje se da će taj iznos biti pokriven transferom španjolskog reprezentativca u klub u kojem je započeo svoju profesionalnu karijeru prije nego što je stigao u Dinamo 2014. godine.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


U prethodnom prijelaznom roku, RB Leipzig je ostvario značajan prihod od prodaje igrača u iznosu gotovo 250 milijuna eura, čime su stvorili znatnu financijsku sigurnost za sljedeću godinu. Najveći dio tog prihoda potekao je od transfera igrača poput Joška Gvardiola (90 milijuna eura, Manchester City), Dominika Szoboszlaija (70 milijuna eura, Liverpool) i Christophera Nkunkua (60 milijuna eura, Chelsea).

Prema informacijama Bilda, iznos od 60 milijuna eura bit će pokriven prodajom Olma. Bild ističe kako je Barcelona klub iz snova za Olma te da je vjerojatno da ćemo svjedočiti upravo tom scenariju.

Bild piše da su Olmo, njegov otac Miquel i agent Andy Bara već razgovarali s Barcelonom o transferu, a spominje i tajni sastanak tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru prošle godine. “Nakon razgovora s financijski opterećenim Kataloncima, Olmo je iznenađujuće produžio ugovor s Leipzigom uz uključivanje klauzule za 2024.”, stoji u priopćenju.

Potencijalni odlazak Olma iz Leipziga ima značajne posljedice i za Dinamo, budući da hrvatski prvak ima pravo na 20 posto profita od njegovog budućeg transfera. Leipzig je Dinamu platio 29 milijuna eura prije tri godine, te ukoliko ga prodaju za 60 milijuna eura, Dinamo će ostvariti 20 posto od razlike od 31 milijuna, što iznosi nešto više od šest milijuna eura.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!