NaslovnicaVijestiDaniel Sturridge više nema mjesta na Anfieldu: Jurgen Klopp ga prodaje u...

Daniel Sturridge više nema mjesta na Anfieldu: Jurgen Klopp ga prodaje u Primeru

[su_oglas]

Daniel Sturridge bi mogao tražiti prelazak u inozemstvo u novoj godini, gdje će Liverpoolov napadač tražiti redovnu minutažu i nogomet u prvoj postavi pred Svjetsko prvenstvo.

Daniel Sturridge više nema

Engleski internacionalac se borio za uspostavljanje u prvom timu pod vodstvom Jurgen Kloppa, sa igračima poput Roberta Firmina i Mohameda Salaha koji je favoriziran na pozicijama ispred bivšeg napadača Manchester Cityja i Chelseaja.

A potez u La Ligu bi mogao biti opcija za Sturrdigea, gdje su Valencija i Real Betis spremni da dovedu i dadnu šansu 28-godišnjaku koji je sklon ozljedama.

[su_premierleague]

Sturridge je propustio nedeljni derbi protiv Evertona na Anfieldu s ozljedom tetive, najnovijom dugom ozljedom koja je uništila njegovu karijeru na Anfieldu, nakon tako obećavajućeg starta početkom 2013. godine kada je stigao iz Chelseaja u zimskom prijelaznom roku za 12 milijuna funti.

Klopp nije stekao nikakvo povjerenje u Sturridgea tijekom dugotrajnog razdoblja i već je kritizirao napadača u javnosti zbog neuspjeha da ostane u formi.

Sada, sa Svjetskim prvenstvom na horizontu, Sturridge očajnički želi osigurati redovniji nogomet i to mu može dati priliku da se vrati u formu u Valenciji ili Betisu.

[su_watch_live_football]

Valencia trenutno uživa u najboljoj sezoni u posljednjih nekoliko godina, nalaze se na drugom mjestu, pet bodova iza lidera Barcelone, izgubivši samo jednu od prvih 15 utakmica.

U međuvremenu, nakon što su se vratili u La Ligu prije dvije godine, došli su na sredinu tabele i traže prepoznatljivog strijelca kako bi potaknuli momčad za europska mjesta u drugoj polovici trenutne sezone, sa samo tri boda koja ih odvajaju od šestog mjesta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!