NaslovnicaVijestiDanilo u Real Madridu

Danilo u Real Madridu

Real Madrid danas je službeno potvrdio kako je završio transfer Danila iz Porta za 31,5 milijuna eura. Radi se o desnom beku, koji je svojim igrama za Porto i brazilsku reprezentaciju “zaludio” sve najveće klubove u Europi.

Danilo u akciji

Na kraju kao pravi vladar tržišta pokazao se kraljevski klub koji je srušio vlastiti odštetni  rekord za nekog braniča. Danilo je skuplji od Ramosa i Pepea, a u svjetskim razmjerima to je 9. najskuplji transfer nekog braniča (prvi je David Luiz s 50 milijuna € u PSG). Na taj način je Real pobijedio Barcelonu, oba Manchestera, PSG i Chelsea koji su se dovodili u kontekst s ovim braničem. Posebno je ovo bolno za Barcu koja ima problema na toj poziciji, a Neymar je bio veliki zagovornik da mu kolega iz reprezentacije stigne u Kataloniju.

Madriđani su tako na najbolji način otvorili ljetni prijelazni rok, a na poziciji desnog beka imaju Carvajala i Arbeolu koji će vjerojatno potražiti novi klub.  Danilo je igrač velike fizičke snage, dobar u skoku, čvrst, visok, odlične tehnike za braniča i razornog udarca. Radi se o vjerojatno najboljem desnom beku na svijetu i dostojnom nasljedniku Danija Alvesa u brazilskoj reprezentaciji.

Karijeru je počeo u Atletico Mineiru, da bi 2010. prešao u Santos i odmah osvojio Copa Libertadores zabivši gol u finalu Penarolu. Sa U-20 reprezentacijom postao je svjetski prvak 2011., a sljedeće godine uzeo olimpijsko srebro u Londonu. S Portom je osvojio dva naslova i dva Superkupa, a bio je i kapetan momčadi.

Danilo je navodno s “kraljevima” potpisao ugovor do 2021. godine

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!