NaslovnicaVijestiDAO IM DO ZNANJA DA NE ŽELI PRODATI ZVIJEZDU: Kada je City...

DAO IM DO ZNANJA DA NE ŽELI PRODATI ZVIJEZDU: Kada je City došao po igrača, predsjednik ga ocijenio na 300 milijuna eura!

Manchester City je među klubovima koji žele potpisati talijanskog internacionalca Sanda Tonalija, izjavio je predsjednik njegovog kluba Massimo Cellino.

PRODATI ZVIJEZDU

Tonali, 19 godina, jedan od najcjenjenijih mladih igrača u Seriji A, koji privlači ogromnu pažnju najvećih europskih klubova.

To uključuje i City, prema predsjedniku Brescie Cellinu, koji je prvaka Premier lige imenovao potencijalnim ubojicama njihovog cijenjenog talenta.

Međutim, Gazzetta citira Cellina koji navodno govori o Tonaliju i njegovoj cijeni od 260 milijuna funti (300 milijuna eura) i upozorio je igrača na raizike od preranog napuštanja svog kluba.

“Svi veliki talijanski klubovi, a u inozemstvu Atletico Madrid, PSG i Manchester City”, rekao je Cellino dok je imenova zainteresirane za Tonalija, a Manchester United je također povezan.

“Ali prema mom mišljenju, bilo bi mu bolje da ostane sa Brescijom”, nastavio je.

“Neki dan njegov agent i roditelji su mu govorili o toj procjeni od 50 milijuna eura. Odgovorio sam mu da za mene vrijedi 300 milijuna eura, što znači da ga ne želim prodati.”

“Imam san. Ako Sandro prihvati, spreman sam napraviti veliku finansijsku žrtvu za produljenje ugovora.”

“Na njemu je da odluči. Može ostati ovdje i uživati u svom nogometu, ili otići u drugi klub i riskirati da ostane na klupi.”

Cellino je očito obožavatelj veznjaka Tonalija, koji je usporedio legendu Italije Andrea Pirla sa Tonalijevim stilom igre.

“Njegov je talenat svima jasan, ali zaista posebna stvar o Sandru je njegov osmijeh”, objasnio je Cellino.

“On voli igrati nogomet, ostalo ga ne zanima. Uvijek postoji rizik kod mladih igrača da iznenadno postanu slavni i to može stvoriti probleme, ali on trenutno igra prilično dobro.”

“Vjerujem da može postati još bolji, jer nikada nisam imao toliko dobrog igrača u momčadi.”

“Tonali se svojim obrambenim radom toliko žrtvovao za tim, ali ako bi se preselio u napredniju ulogu, postigao bi više golova. Vidite, on je sjajan.”

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!