NaslovnicaVijestiDavid Alaba napušta Bayern nakon 13 godina!

David Alaba napušta Bayern nakon 13 godina!

Branič Bayerna David Alaba je konačno donio odluku o svojoj budućnosti. Odlučio je napustiti Bayern Munchen nakon 13 godina, jer mu na kraju sezone istječe trenutni ugovor.

David Alaba napušta

“Odlučio sam probati nešto novo sljedeće sezone. Želim napustiti klub. Odluka nije bila lagana, tu sam već 13 godina i ovaj klub mi je vrlo važan”, rekao je Austrijanac, koji je na Allianz Arenu stigao 2008. godine kao 16-godišnjak.

Izgleda da će 28-godišnjak nastaviti svoju karijeru u Real Madridu. Poznati novinar Fabrizio Romano je jučer objavio da se dogovorio sa Španjolcima već u siječnju, te da su pripremili ugovor za njega koji će vrijediti do 2025. godine.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!