NaslovnicaVijestiDavid Alaba tulumario u Beogradu, na meti kritika navijača

David Alaba tulumario u Beogradu, na meti kritika navijača

Nogometaš i član austrijske reprezentacije David Alaba već duže vrijeme je zbog loše igre u nacionalnom dresu u nemilosti fanova, a posebno ih je naljutio poslije utakmice sa Srbijom, pošto je noć poslije meča proveo u jednom beogradskom noćnom klubu, što kako navodi Nogometni savez Austrije po njega neće imati posljedice.

24fa910abec6473fb7fe586cc873a67a

Fotografija objavljena u srpskom medijima, na kojoj je Alaba u društvu srpskih nogometaša Nemanje Radonjića u jednom noćnom klubu izazvala je veliku pozornost u Austriji. Zbog brojnih negativnih reakcija fanova OFB je bio prisiljen izdati priopćenje.

Selektor reprezentacije Marcel Koller, u tom priopćenju, ukazuje da igrači nakon “otpuštanja iz kadra”, sami snose odgovornost za slobodno vrijeme.

“Glavni prioritet OFB-a je, da igračima, poslije aktivnosti u nacionalnom dresu, omogući što brži i najbolji način povratka u svoje klubove. U to spadaju i izravni letovi do destinacija u kojima igraju, umjesto povratka u Beč čarter letom reprezentacije.”, dodaje se u priopćenju.

alaba_uzivao_u_beogradskom_nocnom_zivotu_155735_209707_big

Ukupno se devet igrača vratilo čarter letom OFB-a, dok su, pored Alabe u Beograd tijekom noći ostali Arnautović, Baumgartlinger, Dragović, Schopf, Suttner, Hinterseer, Junuzović i Wimmer.

“Igrači su, suglasno s njihovim klubovima, neposredno poslije kvalifikacijske utakmice u Beogradu ‘otpušeni iz kadra’. OFB je organizirao da se igrači vrate u hotel i osigurao im je odgovarajući transport od hotela do aerodroma”, ukazuje OFB.

“Mi smo povratak u smislu optimalne regeneracije igrača dogovorili s njihovim klubovima i želimo da ih poštedimo nepotrebnih letova i putovanja. Igrače na kraju svakog nastupa pregledaju liječnici, a potom se sami brinu o svom slobodnom vremenu”, dodao je Koller.

Alaba je već duže vrijeme na meti kritike fanova jer u nacionalnom dresu, a tako i Beogradu, nije prikazao dobru igru.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!