NaslovnicaVijestiDavid Beckham otkrio tko je bolji: Ronaldo ili Messi?

David Beckham otkrio tko je bolji: Ronaldo ili Messi?

David Beckham vjeruje da Cristiano Ronaldo ne doseže razinu Barcelonine zvijezde Lionela Messija.

David Beckham otkrio

45-godišnjak nogometna legenda je igrala protiv šesterostrukog osvajača Zlatne lopte Messija u 2013 .godini tijekom kratkog boravka u PSG-u.

PSG je igrao protiv Barcelone u četvrtfinalu Lige prvaka, a Messi je ušao sa klupe u drugom dijelu da bi pomogao svojoj ekipi da osigura remi sa 1-1.

Od Beckhama je traženo da se uključi u raspravu između Ronalda i Messija, rekavši da su obojica iznad ostalih.

Međutim, bivša zvijezda Manchester Uniteda i Reala je potvrdila da je nemoguće da će neki drugi igrač biti poput Messija.

“On je sam u svojoj klasi kao igrač, nemoguće je da postoji drugi poput njega”, rekao je Beckham za argentinskim Telam.

“On je, poput Cristiana Ronalda, koji nije na njegovoj razini, obojica su iznad ostalih.”

Utakmice u Ligi prvaka počinju od sedmog kolovoza kada igraju Juventus – Lyon i Manchester City – Real Madrid.

U te dvije utakmice su glavni favoriti za pobjedu Juventus sa koeficijentom od 1.44, te Manchester City sa koeficijentom od 1.61. S obzirom da je Real Madrid osvojio La Ligu, te igraju prilično dobro u posljednje vrijeme, koeficijent na njihovu pobjedu u bet365 kladionici 4.75 definitivno ima vrijednost.

Moja preporuka je da svoje oklade igrate u bet365 kladionici. Razlog tomu je i taj što bet365 kladionica računa okladu dobitnom kada vaš tim povede sa dva razlike. Pored toga nude i 100% bonus dobrodošlice za sve nove članove.

Ali to nije sve! Pored toga što je najbolja kladionica na svijetu, bet365 nema ni manipulativnih troškova i poreza na dobitak, što je ogroman plus, jer vaša isplata automatski bude mnogo veća nego je to slučaj na nekoj lokalnoj kladionici.

UZMI 100% BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!