NaslovnicaVijestiDavid Beckham pozvao Ibrahimovića da dođe u njegov klub

David Beckham pozvao Ibrahimovića da dođe u njegov klub

Legendardni David Beckham izjavio je da u svoj klub želi dovesti “rođenog pobjednika” Zlatana Ibrahimovića, ukoliko bi on bio zainteresovan da zaigra u američkoj MLS ligi.

beckham ibrahimovic

Bivši engleski kapiten je igrao zajedno sa Ibrahimovićem 2013. godine prije nego što je okačio kopačke o klin.

Beckham je otkrio da je njegov tim investitora uspio riješiti detalje oko zemljišta i uskoro će početi izgradnja stadiona, nakon čega će se pridružiti MLS-u. Za švedske novine Aftonbladet izjavio je da je švedska zvijezda na vrhu liste njegovih želja.

“Dobili smo dozvolu za izgradnju arene, a to će potrajati tri godine, možda dvije u najboljem slučaju. Ukoliko Ibrahimović do tada ostane aktivan, prva sam osoba koja će ga kupiti. On je fizički veličanstven, sve je moguće. Tko ne bi volio vidjeti u timu igrača koji je spreman da ubije za pobjedu?”

[su_unibet_advent_calendar]

34-godišni Ibrahimović uživa u još jednoj uspješnoj sezoni u dresu Paris Saint-Germaina, a Beckham kaže da ga njegovi uspjesi ne iznenađuju.

“Igrao sam sa nekima od najboljih igrača na svijetu, ali nikada nisam upoznao nekoga tko je bio tako ozbiljan na treninzima i na utakmicama. Kada sam stigao u Pariz znao sam da on posjeduje neusporediv igrački talenat, ali nisam imao pojma da posjeduje i tako nemilosrdan i tvrd karakter.”

“On je rođeni pobjednik, zvijer sa ogromnim samopouzdanjem, i ja sam jedan od njegovih najvećih obožavatelja.”

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Čitač usana otkrio što je Salah rekao Kloppu na utakmici protiv...

0
Egipatski nogometni virtuoz Mohamed Salah upleo se u napetu situaciju s menadžerom Liverpoola, Jurgenom Kloppom, dok su Redsi pokušavali stići do pobjede nad West...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!