NaslovnicaVijestiDavid de Gea dobio poziv iz Uniteda: Vraća se na Old Trafford?

David de Gea dobio poziv iz Uniteda: Vraća se na Old Trafford?

Tijekom ovog ljeta De Gea je nakon 12 godina napustio Manchester United jer mu je istekao ugovor s ovim engleskim velikanom što ga je učinilo slobodnim igračem. Iako je Španjolac i dalje bez novog kluba, odbio je nekoliko ponuda koje su stigle posljednjih mjeseci, uključujući i bogate opcije iz Saudijske Arabije.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Iskusnom vrataru novac nije glavni motiv, on je više zainteresiran za poziv kluba u kojem će imati značajnu ulogu i boriti se za trofeje. Prema izvješćima engleskih medija, sada postoji mogućnost da bi se mogao vratiti na Old Trafford.

United razmatra ponuditi De Gei privremeni ugovor na nekoliko mjeseci kako bi branio dok je Andre Onana na Afričkom kupu nacija početkom sljedeće godine. Hoće li doći do njegovog povratka na Old Trafford ostaje za vidjeti.

De Gea je s Manchester Unitedom osvojio Premiership, FA Cup, dva Liga kupa i Europsku ligu. Dva puta je bio najbolji vratar engleskog prvenstva, dok za španjolsku reprezentaciju ima 45 nastupa.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!