NaslovnicaVijestiDavid de Gea nakon odlaska iz Uniteda potpisuje za drugoligaša

David de Gea nakon odlaska iz Uniteda potpisuje za drugoligaša

David de Gea trenutno je bez kluba. Španjolski vratar napustio je Manchester United nakon isteka ugovora ovog ljeta, nakon 12 godina provedenih u klubu. De Gea je stigao u United u srpnju 2011. iz Atletico Madrida za 25 milijuna eura te je dugi niz godina bio jedan od najboljih vratara u Premier ligi i Europi. Tijekom svog boravka igrao je 545 puta za United i 45 puta za španjolsku reprezentaciju.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Španjolski mediji jučer su objavili da je De Gea zainteresiran za prelazak u španjolskog drugoligaša Eldense. Ovaj klub se ove sezone plasirao u drugu ligu i trenutno se ističe kao hit prvenstva te zauzima 11. poziciju. Iako su mnogi predviđali da će se boriti za opstanak, ovaj manje poznati španjolski klub iznenađujuće dobro kotira.

De Gea je nedavno istraživao mogućnost eventualne kupnje kluba, jer trenutačni predsjednik Pascal Perez odlazi nakon što je uspješno profesionalizirao klub nakon 60 godina. Prema informacijama Marce, De Gea se spominje kao mogući novi vlasnik Eldensea.

De Gea je u Manchester Unitedu zarađivao otprilike 20 milijuna eura godišnje i bio je jedan od najbolje plaćenih igrača u Premier ligi. Na kraju prošle sezone, United nije želio produžiti ugovor s njim jer su doveli Andrea Onanu iz Intera.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!