NaslovnicaVijestiDavid de Gea otkrio glavni razlog zbog kojeg će odbiti Real Madrid

David de Gea otkrio glavni razlog zbog kojeg će odbiti Real Madrid

Golman Manchester Uniteda i španjolski reprezentativac David de Gea nagovijestio je kako će ostati u trenutnom klubu, te odbiti ponudu Real Madrida ukoliko dođe do iste, a glavni razlog za to su engleski navijači koji mu, kako kaže, daju veću podršku od španjolskih.

De Gea ostaje u Manchester Unitedu

Real Madrid je već duže vrijeme u potrazi za novim golmanom, a pored De Gee, s dolaskom na Santiago Bernabeu povezuju se i Thibaut Courtois i Gianluigi Donnarummma.

Ipak, čelnici kluba sa Old Trafforda navodno spremaju novi ugovor za zvijezdu svog tima, s obzirom da njegov trenutni ugovor, koji je potpisao samo nekoliko tjedana nakon propalog transfera u španjolsku prijestolnicu 2015. godine, traje do ljeta sljedeće godine.

27-godišnjak, kojeg mnogi trenutno smatraju najboljim golmanom na svijetu, nagovijestio je kako bi više volio ostati u Engleskoj jer su navijači bolji prema njemu nego oni iz domovine.

U intervjuu za Daily Express on je rekao: “Na kraju krajeva, u Engleskoj me vole i poštuju, što nisam primjetio da rade u toj mjeri u Španjolskoj. Međutim, svaki put kad se vratim u reprezentaciju osjećam se ugodno i to je najvažnije.”

[su_premierleague]

De Gea je na Old Trafford stigao iz Atletico Madrida sa samo 20 godina 2011. godine za 25 miliona eura, zamijenivši tako legendarnog Edwina van der Sara koji je te godine završio profesionalnu karijeru. U početku je imao problema sa fizičkim zahtijevima engleske Premier lige, ali na kraju je postao svjetska klasa. Trenutno igra svoju sedmu sezonu u Manchester Unitedu, a ukupno je crveni dres nosio u čak 306 utakmica, te osvajao nagradu za igrača godine u klubu u tri uzastopne sezone između 2013. i 2016. godine.

On bi večeras od prve minute trebao započeti prijateljsku utakmicu protiv Argentine, a povodom susreta protiv legendarnog Lionela Messija rekao je: “Kao golmanu, izazov mi je suočiti se sa Messijem. Međutim, želimo najbolje igrače na terenu, a Messi je jedan od njih, uvijek je poseban osjećaj igrati protiv njega.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!