NaslovnicaVijestiDavid De Gea otkriva kako Cristiano Ronaldo pomaže suigračima u Manchester Unitedu

David De Gea otkriva kako Cristiano Ronaldo pomaže suigračima u Manchester Unitedu

David de Gea se pridružio Manchester Unitedu 2011., kao mršavi i neimpozantni 20-godišnjak, a sada sa 11 sezona iza sebe postao je jedan od glavnih veterana i iskusnih igrača u klubu.

David de Gea smatra da Cristiano Ronaldo svojim mentalitetom pomaže suigračima izvan terena, jer pokazuje mlađim igračima kako se ponašati i brinuti o sebi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Vratar priznaje da je sada njegov posao uvesti novu generaciju igrača u United, ali prema Španjolcu nitko ne može bolje predstaviti mentalitet koji je potreban od Ronalda. U nedavnom intervjuu za klupske medije, Unitedov broj 1 pohvalio je Ronaldov način života rekavši:

“On je odličan, način na koji radi govori sam za sebe. Način na koji se ponaša prema sebi, svom tijelu. Fokusiran je na svakom treningu i svakoj utakmici. Zato je jedan od najboljih u povijesti. On je psihički vrlo jak i to je primjer koji svako treba slijediti.”

Iako je napadač svakako onaj na kojeg se treba ugledati i učiti, ovdje je David de Gea samo jedan od mnogih veteranskih igrača koji su spremni pomoći novoj djeci i pokušati dati dobar primjer.

“Kao iskusan igrač u momčadi, pokušavam davati savjete mlađim igračima. Dajem 100 posto svaki dan na treninzima i utakmicama, da pokušam biti primjer svima. Mislim da se ne radi samo o razgovoru i davanju savjeta dečkima. Mnogo je bitnije predstaviti način na koji radite, način na koji se ponašate prema ljudima u klubu, način na koji trenirate i igrate. Mislim da je sve ovo važnije od bilo kakvih riječi”, objasnio je De Gea.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!