NaslovnicaVijestiDavid de Gea se oglasio po prvi put nakon finala Europske lige!

David de Gea se oglasio po prvi put nakon finala Europske lige!

Vratar Manchester Uniteda David de Gea po prvi put je progovorio nakon što je promašio odlučujući penal u finalu Europske lige.

David de Gea se oglasio

De Gea je izabran ispred Deana Hendersona na golu za finale protiv Villarreala u Gdanjsku u srijedu navečer, nakon što su proveli ovu sezonu mijenjajući uloge.

Bila je to uglavnom tiha noć za španjolskog vratara, koji je u prvom dijelu morao vaditi loptu iz mreže kada je Villarreal poveo pogotkom Gerarda Morena, sve dok utakmica nije otišla na jedanaesterce.

David de Gea je na Instagramu nakon kobnog izvođenja penala rekao: “Pasti i ustati. Naučiti iz iskustva, boriti se ponovo i pobijediti. Hvala na podršci.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!