NaslovnicaVijestiDavid de Gea: Želim postati legenda Manchester Uniteda, poput Schmeichela

David de Gea: Želim postati legenda Manchester Uniteda, poput Schmeichela

Golman Manchester Uniteda David de Gea odbio je govoriti o mogućem prelasku u Real Madrid, te je izjavio da želi postati legenda kluba kao što je Peter Schmeichel.

de gea

Španjolski reprezentativac je bio veoma blizu prelaska na Santiago Bernabeu prošlog ljeta, ali je dogovor između klubova u posljednjem trenutku propao, a De Gea je nakon toga potpisao novi ugovor sa ‘Crvenim vragovima’.

Real Madrid je prošlog tjedna dobio transfer ban od strane UEFA-e, te neće moći dovoditi igrače u sljedeća dva transfer roka, ne uključujući trenutni. Mnogi mediji su nakon toga počeli širiti špekulacije da će ‘kraljevski’ klub krenuti po Davida de Geu.

Međutim, De Gea je odlučan da više nema želju da napusti klub, te kaže da je fokusiran na to da postigne iste uspjehe koje su postigli Schmeichel i Edwin van der Sar.

“Sretan sam, uživam trenutno i vjerujem u ovaj tim”, rekao je De Gea za Sky Sports.

“Schmeichel i Van der Sar su bili najveći golmani u Premier ligi, oni su legende ovog kluba, a to je ono što i ja želim postati. Treniram svaki dan kako bih postao najbolji golman na svijetu, to je moj cilj. Nisam siguran tko je trenutno najbolji, ali to je ono što je moj cilj. Također, želim i osvajati trofeje u Manchester Unitedu.”

“U nekoj drugoj državi, u drugom klubu, navijači ne bi bili isti kao i u Manchester Unitedu. Oni su jedni od najboljih na svijetu, osjećaj je nevjerovatan svaki put kad kročim na teren.”

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!