NaslovnicaVijestiDavid Luiz ipak od neke koristi u Arsenalu: Nagovorio zvijezdu PSG-a da...

David Luiz ipak od neke koristi u Arsenalu: Nagovorio zvijezdu PSG-a da dođe na Emirates!

Navodi se da Arsenal žudi za dovođenjem iskusnog brazilskog defanzivca Thiaga Silve ovog ljeta, gdje se očekuje da će njegov bivši suigrač David Luiz igrati ključnu ulogu u potencijalnom dogovoru.

David Luiz ipak

Silva, koji će u rujnu napuniti 36 godina, napustit će PSG na kraju sezone, nakon uspješnog osmogodišnjeg boravka u klubu.

Bivši igrač AC Milana će biti dostupan u besplatnom transferu nakon završetka klupske sezone u Ligi prvaka u kolovozu.

Imajući to u vidu, Arsenalov menadžer Mikel Arteta je već kontaktirao Silvu o mogućem transferu, prenosi Le10Sport.

Vjeruje se da suigrač iz reprezentacije David Luiz služi kao ‘posrednik’ između kluba i Silve, dok drugi klubovi Premier lige, uključujući Everton, također prate situaciju.

Naravno, David Luiz je prošli tjedan dobio novi jednogodišnji ugovor na Emiratesu, što nije dobro prošlo među navijačima Arsenala.

Ali potencijalni transfer Thiga Silve, koji je za svoju zemlju upisao 89 nastupa, gotovo sigurno će biti dočekan pozitivnim povratnim informacijama.

Kao što je već spomenuto, još jedan klub Premier lige koji je zainteresiran za potpisivanje Silve je Everton, kojeg vodi Silvin bivši šef Carlo Ancelotti.

Ranije ovog mjeseca prijavljeno je da je Everton otvorio razgovore s braničem o potencijalnom besplatnom transferu.

Najnovije vijesti

Francuski nogometaš okončao karijeru zbog zdravstvenih problema te pokrenuo tužbu protiv...

0
Iz Francuske nam dolazi jedinstvena priča o profesionalnom nogometašu Francois-Xavieru Fumu Tamuzu koji je odlučio pokrenuti tužbu protiv dva farmaceutska giganta zbog cjepiva tijekom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!